Veikkauskioski

Veikkausliigasta viikonloppurahat – loistovihje Lahteen ja Jyväskylään

hjk_vihjeet_veikkausliiga

Viime tiistain tasurivihjeemme Stadin derbyyn osui ja upposi – pitkävedon ylikerroin 4.80 toi Veikkauskioskin pelikassaan mukavasti täytettä NordicBetiltä. Nyt lähdetään hakemaan lisätienestejä viikonlopunviettoon Veikkausliigan lauantaikierrokselta, johon löytyy hyvää pelattavaa ainakin Lahdesta. Lue vedonlyöntivihjeemme Veikkausliigaan alta ja tee rahaa kotimaisella futiksella tälläkin kierroksella!

Vihjeet otteluun FC Lahti – HJK

Veikkausliigan sarjataulukko 2017 tasoittui edelliskierroksen jälkeen entisestään, kun HJK jäi ainoastaan tasapeliin HIFK:ta vastaan ja Lahti sekä Ilves nappasivat täydet kolme pistettä vieraspeleistään.

HJK johtaa edelleen sarjaa 18 pisteellä 9 ottelusta, mutta päävalmentaja Mika Lehkosuon asemaa voi pitää kaikkea muuta kuin vakaana. Klubilta odotetaan pelillisesti parempia suorituksia, eivätkä edellispelien tuloksetkaan päätä huimaa: 0–1 vierasvoitto PS Kemistä tai 0–0 paikallisvastustajaa vastaan ei vain riitä.

veikkausvihje_liiga_2017Nyt Klubi joutuu matkaamaan todella vaikeaan vieraskamppailuun FC Lahtea vastaan. Ottelu on jälleen erityinen, sillä varsinkin seurojen kannattajien välillä on ollut jännitteitä jo pitkään. Paineet ovat HJK-leirissä kovat, eikä Lehkosuo halua ainakaan hävitä. Tappion jälkeen mies olisi takuuvarmasti entistä tiukemmin omien kannattajien hampaissa, eikä johtoporraskaan loputtomiin fanien tyytymättömyyttä katsele.

FC Lahden kausi on ollu tähän mennessä tasoa “ihan ok”, ja vierasvoitto Maarianhaminasta nosti joukkueen taas kärkikahinoihin. Lahtelaispuolustus on liigan parhaita, ja omissa on soinut FC Lahtea harvemmin vain juuri HJK:lla. Veikkaamme myös tästä tiukkaa ja vähämaalista peliä, jossa nähdään korkeintaan maali tai pari. Mahdollisesti jopa HJK:n päässä.

Vihje: FC Lahti on huomattavasti kertoimiaan parempi joukkue, ja HJK:ta yliarvioidaan jälleen. Lahti +1 irtoaa juuri nyt pitkävedossa noin kertoimella 2.30, jossa on rutkasti liikaa. Myös yli 5.25 kertoimet suoralle kotivoitolle kannattaa ottaa lapulle.

Vihjeet otteluun JJK – Ilves

Toinen Veikkausliigavihjeemme lähtee otteluun JJK – Ilves, jossa kohtaavat sarjan heikoin kotijoukkue ja yksi vahvimmista vierasjoukkueista.

JJK:n saldo 8 ottelusta on 2 pistettä, ja putoamisen uhka on todellinen jo tässä vaiheessa. Kotona jyväskyläläiset eivät ole vielä saaneet pisteen pistettä maalierolla -8. Lauantain vastustaja Ilves on puolestaan pelannut vieraissa neljä ottelua napaten niistä peräti kolme voittoa – yhden enemmän kuin vaikkapa viisi vieraspeliä pelannut HJK.

Vihje: Ilvestä ei vieläkään pidetä jostain syystä arvossa, vaan se niputetaan samalle viivalle huomattavasti heikompien joukkueiden kanssa. Vierasvoiton pitkävetokerroin 1.80 kannattaa ottaa peleihin, ja tulosvetoon nappaamme vielä tupsukorvien 3–1 voiton kertoimella 15.00.