Veikkauskioski

Mestareiden liigassa kaksi huippuottelua – lue veikkausvinkkimme!

cl_vinkit

Mestareiden liiga 2017/18 on Veikkauskioskilla tarkassa seurannassa. Meiltä löydät vedonlyöntivihjeitä Mestareiden liigaan joka viikko, ja analysoimme otteluvetojen lisäksi myös pidempiaikaisia voittajavetoja. Nyt on kuitenkin ottaa katsaukseen kaksi keskiviikon huippuottelua, joihin löydämme molempiin hyvinkin pelattavia pitkävedon kertoimia. Lue vinkit alta!

Mestareiden liiga -vihje: PSG – Bayern München

PSG:n ja Bayernin tähdittämä lohko B alkoi juuri niin kuin kuvitella saattoi: molemmat voittivat pelinsä. Bayern voitti belgialaisen Anderlechtin kotikentällään 3-0, Chelsea taas murskasi Celticin haaveet heti alkuunsa 5-0 vierasvoitolla.

Nyt luvassa on huomattavasti kovempi haaste molemmille, kun Motta, Cavani, Neymar ja kumppanit saavat vieraakseen muun muassa herrat Ribery, Robben ja Lewandowski. Materiaali on siis kunnossa molemmilla, se on selvää, mutta miltä joukkueiden keskinäiset voimasuhteet näyttävät juuri nyt?

PSG dominoi Ranskan liigaa, mutta eilen Monacon pelissä nähtiin, ettei se riitä välttämättä edes Portugalin huippujoukkueita vastaan. Bayern taas on aloittanut Bundesliiga-kautensa hieman takellellen, ja kuuteen otteluun mahtuu jo yksi tappio ja tasapeli. Viime kierroksella Bayern jäi kotonaan 2-2 tasuriin Wolfsburgia vastaan.

Vihje:

Materiaaliero on edelleen mielestämme Bayernin puolella, ja samaa voi sanoa joukkuehengestä. Vaikka peli ei Münchenissä olekaan kulkenut aivan parhaaseen malliin, ei Bayern voi tässä ottelussa olla näin suuri altavastaaja. Suora vierasvoitto irtoaa Betsafelta kertoimella 3.50, mutta myös X2 on harkitsemisen arvoinen. Kerroin tälle 1.80.

Mestareiden liiga -vihje: Atletico Madrid – Chelsea

cl_vinkitAtleticon ja Chelsean lohko Mestareiden liigassa on hieman kiharaisempi kuin ylemmän vinkin joukkueilla. Mukana on nimittäin Italiasta Roma, joka tasasi pisteet kotonaan Atleticon kanssa avauskierroksella 0-0. Chelsea puolestaan aloitti Mestareiden liiga -urakkansa voittamalla azerbaidzanilaisen Qarabagin kotonaan selvästi 6-0.

Kotimaan sarjoissa joukkueet ovat avanneet oikeastaan aika lailla identtisesti. Atletico vaikuttaisi tällä hetkellä olevan La Ligan toiseksi kovin joukkue Barcelonan jälkeen ainakin siihen asti, kunnes Real saa pelinsä taas rullaamaan Espanjassakin. Chelsea taas pitää lontoolaisten lippua korkealla Valioliigan kolmannella sijalla liigaa johtavien manchesterilaisten vanavedessä.

Vihje:

Ottelusta odotetaan vähämaalista, vaikka molemmilla joukkueilla on runsaasti hyökkäysvoimaa. Chelsea on usein ollut Atleticon kanssa vaikeuksissa, mutta nyt puikoissa on Antonio Conte. Tämä mies on vaikeiden vieraspelien erikoisosaaja, jolta eivät temput lopu. Laitetaan siis lapulle kakkosta pitkävetoon huimalla 3.95 kertoimella ja pieni varmistus tulosvetoon tuloksilla 2-2 ja 3-1, joista saa noin 20.00 kertoimia.