Veikkauskioski

Jääkiekkovedonlyönti perjantaina – vinkit Liigaan ja KHL:ään!

jääkiekko_vedonlyönti

Eilinen Liiga-kierros on saatu onnellisesti pakettiin, ja nyt on aika kääntää katseet tämän illan taistoihin. Tulessa ovat tänään Jokerit, HIFK ja viime kauden mestari Tappara, joten laatukiekkoa on luvassa tuutin täydeltä. Kuka voittaa, kuka häviää ja kenellä on ylikerroin – lue veikkausvinkit Liigan ja KHL:n otteluihin alta!

Liiga-vihje: Tappara – HIFK

Tappara on aloittanut liigakauden melkoisella matalalennolla. Joukkue majailee Liigassa vasta sijalla 9., ja ongelmia on ollut niin kotona kuin vieraissakin. Edellisissä otteluissaan Tappara on hävinnyt JYP:lle, voittanut Sportin jatkoajan jälkeen ja hävinnyt Lukolle, kaikki Hakametsässä. Tällaista menoa ei viime kaudella juuri nähty, joten Tapparaa vastaan pelaamista kannattaa kauden alussa jatkaa.

HIFK on avannut kautensa vielä Tapparaakin surkeammin. Punapaidat ovat samassa alakastissa Tapparan kanssa, mutta sijoitus on vieläkin huonompi, 12. Edellisellä kierroksella HIFK:n tunnelin päässä näkyi kuitenkin ainakin pieni valonvälähdys, kun Ässät kaatui Helsingissä selvästi 4-1. HIFK:lla on etunaan yksi ylimääräinen lepopäivä Tapparaan verrattuna. Olisiko tässä se kaivattu piristysruiske, jolla kurssi saadaan kääntymään?

Vihje:

HIFK:n puolesta puhuu sen verran moni asia, että kyllä pitkävetoon kannattaa näillä kertoimilla hakea vierasvoittoa. Tasainen peli on todennäköisesti luvassa, joten esimerkiksi Betssonin 4.50 on selkeä ylikerroin.

KHL-vihje: Jokerit – Spartak Moskova

khl_vinkitNyt alkavat narripaidat olla iskussa! Jokerit on voittanut tållä kaudella 9 peliä 11 mahdollisesta, mikä on melkoinen saldo kovassa KHL:ssä. 8 näistä voitoista on vieläpä tullut peräkkäin. Jatkuuko Jokerien voittoputki nyt, kun vastaan asettuu heikohkosti kautensa aloittanut venäläisjoukkue Spartak Moskova?

Jokerit on voittanut tällä kaudella kaikki kolme KHL.-kotiotteluaan, emmekä näe juuri syitä siihen, miksi putki katkeaisi Spartakia vastaan. Vieras- ja kotikentällä tasaisen harmaasti esiintyneestä nipusta ei juuri erityisvahvuuksia löydy, heikkoudeksi voisi laskea ainakin hieman ailahtelevaisen puolustuksen ja maalivahtipelin.

Vihje:

Ei näillä eväillä Jokereita yllätetä. Nyt saattaisi olla kunnon runsasmaalisen kotivoiton paikka, kun kassaritkaan tuskin Spartakia pystyssä pitävät. Laitetaan siis lapulle Jokereiden voittoa -1,5 tasoituksella, tästä saa kertoimeksi 1.83. Tulosvetoon voi kokeilla 3+ maalin voittoja kertoimien mukaan.