Veikkauskioski

Mestareiden liigan vetovihjeet kierrokselle 4 – tasureiden kierros?

mestareiden_liiga_vinkit

Mestareiden liiga jatkuu tänään 4. kierroksen merkeissä. Luvassa on monia mielenkiintoisia otteluita, joissa pelataan nyt entistä vahvemmin jatkopaikoista. Manchester United varmisti jo oman paikkansa pudotuspeleissä, ja samaan on tänään mahdollisuus myös Cityllä. Lue Mestareiden liigan vetovihjeemme kierrokselle 4 alta!

Tottenham – Real Madrid

Tottenham haki edelliskierroksella Madridista pisteen, joten lohkovoitto on edelleen täysin avoinna. Molemmat joukkueet ovat kolmen kierroksen jälkeen seitsemässä pisteessä, joten voitto tästä ottelusta tarkoittaisi todella vahvaa kiinnitystä ykkössijaan kummalle tahansa. Edellinen peli Madridissa siis päättyi 1–1.

Real Madridin alkukausi on ollut aika vaikea, ja edellisessä La Liga -ottelussa joukkue hävisi vieraissa Gironalle 2–1. Tottenham taas on edelleen hyvissä asemissa Valioliigassa, vaikka vieraspelistä ManU:a vastaan ei lopulta jäänyt käteen kuin luu. Harry Kane lienee edelleen sivussa, ja se näkyy.

Vihje:

Tasapeli on tässä ottelussa selvästi paras pelivalinta. Esimerkiksi NordicBet antaa ristille kertoimeksi 3.70, jossa on selvästi liikaa. Tasapeli on molemmille joukkueille ihan tyydyttävä tulos.

Napoli – Manchester City

cl_vetovihjeetNapolin alkukausi Serie A:ssa on ollut todella vakuuttava. Joukkue johtaa sarjaa 11 kierroksen jälkeen lähestulkoon puhtaalla pelillä – ainoastaan sarjakakkonen Inter on onnistunut nipistämään napolilaisilta pisteen. Mistään Cityn kaltaisesta dominanssista ei kuitenkaan ole kyse, sillä Interin lisäksi myös Juventus, Lazio ja Roma vaanivat aivan Napolin vanavedessä.

Manchester Cityn loistovire saattaa olla nyt hieman hyytymässä, jos Wolves- ja WBA-peleistä voi päätellä jotakin. Toki City lopulta hoiti molemmat nimiinsä, mutta Wolvesia vastaan Liigacupissa se vaati pilkuille menemistä, ja WBA onnistui iskemään kaksi maalia Cityn verkkoon. Kotonaan City kaatoi Napolin viime kierroksella 2–1.

Vihje:

Tasapeli vaikuttaa jälleen hyvältä haulta pitkävedossa. Kerroin sille on tässäkin pelissä noin 3.70. Ainoa pieni kysymysmerkki on Napolin halu ottaa riskejä – se on vielä ohitettava Shakhtar Donetsk, jos se mielii mukaan pudotuspeleihin.

Sevilla – Spartak Moskova

Sevilla sai kokea melkoisen nöyryytyksen viime kierroksella Spartak Moskovan vieraana. Loppulukemat repesivät lopulta peräti 5–1:een, mikä sysäsi Sevillan taistelemaan jatkopaikastaan tiukasti juuri moskovalaisten kanssa. Tämän illan ottelu on molemmille todella tärkeä, mutta vierasjoukkue on pienessä etulyöntiasemassa – tasurikin on Spartakille kuin voitto, sillä sen avulla Sevilla pysyy edelleen takana lohkon sarjataulukossa.

Vihje:

Sevilla on voittanut kotonaan otteluita hyvin, mutta mitään maalijuhlia tai suurta dominanssia ei ole nähty. Spartak voi hyvinkin onnistua hakemaan pisteen, ja kerroin 5.25 mahtuu hyvin peleihin. Ristiä siis tähänkin!