Veikkauskioski

Vierasvoittojen yö? Lue vihjeet NHL:n sunnuntaimatseihin

nhl-vihjeet-yö

NHL-kausi 2017/18 on nyt vanhennut noin 12 kierroksen verran, joten joukkueiden voimasuhteista alkaa saada jo hieman parempaa kuvaa. NHL on perinteisesti vaikea sarja veikata, koska otteluita on niin paljon, mutta tälle yölle löysimme mielestämme kaksi hyvää pitkävetovihjettä. Lue alta, mihin rahat kannattaa sijoittaa!

NHL-vihje: Carolina Hurricanes – Anaheim Ducks

Illan ensimmäisenä otteluna pelataan klo 23.00 Suomen aikaa alkava Carolina Hurricanes – Anaheim Ducks. Molemmat ovat aloittaneet kautensa aika lailla tasaiseen piste per peli -tahtiin, ja kummatkin majailevat konferenssinsa keskikastissa. Mitään tasaista ei ole kuitenkaan ollut kummankaan joukkueen peliesityksissä, sillä hyvien otteiden vastapainoksi on nähty todella huonoja suorituksia.

Molemmissa joukkueissa pelaa suomalaisia, mutta vain Carolinan kaksikko nähdään jäällä, sillä Duckin Sami Vatanen on loukkaantunut. Hurricanes-paidassa odotetaan tehoja erityisesti Sebastian Aholta, joka ei ole vielä iskenyt maaliakaan tällä kaudella.

Vihje:

Carolina on ollut kotonaan surullisen huono, eikä edes Cam Wardin paluu maalille auttanut edelliskierroksella St. Louisia vastaan. Mielestämme tämä matsi on ihan täysi kolikonheitto, joten Anaheim maistuu hyvin pitkävedon Moneyline-kertoimella 2.25.

NHL-vihje: Calgary Flames – Washington Capitals

nhl-vedonlyönti-vinkitYön toinen vihjeemme jaetaan otteluun Calgary Flames – Washington Capitals, jossa kohtaavat odotetun heikosti kautensa avannut kotijoukkue ja odottamattoman heikosti aloittanut vierasjoukkue. Flames on sijalla 12 omassa konferenssissaan, Capitalsin sijoitus on 9.

Capitalsilta odotetaan joka kausi hyviä otteita, mutta joukkue ei vielä ole saanut peliään kulkemaan. Tunnelin päässä näkyy kuitenkin hieman valoa, sillä edelliskierroksella Capitals onnistui voittamaan Edmontonin vieraskaukalossa 5–2. Flames on puolestaan jälleen kahden ottelun tappioputkessa, joka tulisi saada poikki mahdollisimman pian. Maalinteko on ollut suuri ongelma, sillä 26 maalia 11 ottelussa ei juuri lämmitä.

Vihje:

Jos vertaillaan joukkueiden pelaajamateriaalia, on selvää, että Capitals on edellä. Edelliskierroksen vierasvoitto Edmontonista antaa varmasti itseluottamusta myös tähän peliin, jossa vastustaja on aika lailla samaa luokkaa. Capitalsin on voitettava tällaiset matsit, jos se mieliin pudotuspeleihin kauden lopussa hyvistä asetelmista. Vierasvoiton Moneylin¬e-kerroin 2.00 on selvästi liikaa.