Veikkauskioski

Valioliigassa sunnuntaina kaksi huippuottelua – lue vihjeet

valioliiga-vinkit

Valioliigassa pelataan sunnuntaina isoista asioista, kun suuret joukkueet kohtaavat toisensa. Ensin Manchester City isännöi Arsenalia kotikentällään, sitten Chelsea ottaa mittaa Manchester Unitedista Stamford Bridgellä. Huippufutista on siis luvassa ruudun täydeltä – lue vihjeet alta ja ota mukava asento kotisohvallasi!

Manchester City – Arsenal

Manchester City on ollut tällä kaudella aivan uskomattomassa vireessä. Joukkueen kärjestä löytyy valtavasti laatua, ja vaikka puolustus välillä tekeekin virheitä, ei Cityä ole vielä onnistunut voittamaan tällä kaudella kukaan. On vaikea kuvitella, että siihen pystyisi Arsenalkaan.

Arsenalin kausi on ollut sitä tuttua Wengeriä. Välillä tulee hyviä pelejä, välillä huonompia – ja harmillisen usein Arsenal-fanien kannalta umpisurkeita. Edellisessä pelissään Arsenalilla oli vaikeuksia voittaa heikkoa Swanseaa, joten olisiko nyt jälleen hyvän pelin paikka? Ei välttämättä, sillä vastustaja on nyt sitä luokkaa, että Arsenalilla ei yksinkertaisesti taida riittää taso.

Vihje:

Wenger saa keitellä melkoiset käärmekeitot, jos mielii hakea voiton Citystä vieraissa. Jo piste olisi pohjoislontoolaisille loistava saavutus, mutta tuskin sitäkään on tulossa. City tekee kotonaan vähintään sen pari maalia takuuvarmasti ja ottaa voiton. Paras pelivalinta on City -1 pitkävedon kertoimella 1.90.

Chelsea – Manchester United

vihjeet-pitkävetoon-valioliigaChelsean kurssi on kääntynyt todella rajuun laskuun viime aikoina, mistä osoituksena tappio Romalle lukemin 3–0. Valioliigassakaan ei ole kulkenut kovin hyvin, joten Conten miehistö alkaa olla pienoisessa kriisissä – jos Manchester United ei kotikentällä kaadu, voi Chelsea hyvästellä mestaruushaaveensa jo tässä vaiheessa kautta.

Manchester United on edelleen sarjakakkosena, mutta City näyttää karkaavan vääjäämättömästi. Mourinho on kaivanut taktiikkapakista vanhan kunnon bussitaktiikan, joka pitää otteluiden maalimäärät pieninä molempiin päihin. Jos ManU aikoo taistella Cityä vastaan mestaruudesta tosissaan, on Josenkin avattava joukkueensa peliä hieman. Mutta uskaltaako hän tehdä sitä Stamford Bridgellä?

Vihje:

Tämän pelin yllä lukee ”vähämaalinen” suurin, hehkuvin kirjaimin. Mourinho on Mourinho, emmekä usko hänen tekevän suuria muutoksia joukkueensa puolustavaan pelitapaan. Chelsea ei ole tällä hetkellä niin hyvä joukkue, että se olisi suosikki edes kotonaan. Tulosvetoon 1–1 ja pitkävetoonkin risti kertoimella 3.20.