Veikkauskioski

Mestareiden liigan vedonlyönti 2017/18 alkaa – lue vihjeet karsintapeleihin!

Mestareiden liigan vedonlyönti 2017/18 lähtee Veikkauskioskin osalta vauhtiin nyt, kun hallitseva Suomen mestari IFK Mariehamn aloittaa urakkansa. Ja todennäköisesti myös lopettaa, sillä arvonnasta tuli vastaan Puolan Legia Varsova. Lue vihjeet suomalaisten otteluun ja brittien keskinäiseen vääntöön alta.

Vihjeet otteluun IFK Mariehamn – Legia Varsova

IFK Mariehamn on yllätysvalmis ryhmä, joka on kova etenkin kotisaarellaan. Tai oikeastaan MIFK:n kotietu ei edes pisteiden valossa ole niin suuri kuin monet kuvittelevat, mutta kotonaan se pystyy siihen, mihin monet muut eivät: kaatamaan lähestulkoon minkä joukkueen tahansa.

Nyt vieraaksi saapuva Legia Varsova on kovan luokan puolalaisjoukkue, joka on suursuosikki tässä otteluparissa. MIFK:n jatkopaikasta saa kertoimeksi parhaimmillaan yli 6.00, Legian jatkosta puolestaan tasan 1.20. Ja tottahan se on: maarianhaminalaisten jatkopaikka olisi valtava yllätys, sillä kyseessä on nimenomaan Mestareiden liigan karsinta. Eurooppa-liigassa osa isommista joukkueista saattaa löysäillä hieman avauskierroksilla, mutta tässä otteluparissa sitä tuskin tapahtuu. Mestareiden liiga on Mestareiden liiga, ja se on takuulla yksi Legia Varsovan kauden päätavoitteista 2017/18.

Oli miten oli, nyt on aika pelata IFK Mariehamnin puolesta. Miksi? Siksi, että joukkueesta löytyy Aleksei Kangaskolkan tasoinen maalipyssy, jonka itseluottamus ei horju. Ja siksi, että kotivoitoin pitkävetokertoimet on nostettu mielestämme aivan liian korkealle. 6.25 on selkeä ylikerroin, kun kotijoukkue on keskellä sarjakauttaan, eikä vierasjoukkueen oikeastaan tarvitse edes voittaa. 3-2 tai 2-1 tappio on aivan hyvä tulos vierasjoukkueelle, joka todennäköisesti murskaa MIFK:n kotonaan 2. osaottelussa. Sen tietävät myös puolalaiset, joten nyt on aika ottaa rahat pois ja laittaa kupongille merkiksi rohkea ykkönen. Yli 6.00 kertoimille voi sijoittaa jopa kohtalaisen paljon rahaa, jos pelikassa vain antaa myöten – ei se aina osu, mutta ekstraa on kyllä tarpeeksi, että veto on pitkällä tähtäimellä voittava.

Vihjeet otteluun Linfield – Celtic

cl_veikkausvinkitPohjois-Irlannin Linfield saa vastaan Skotlannin ylpeyden Celticin, joka kantaa nyt maan eurotoiveita harteillaan aika lailla yksin. Veikkausliigan nykyisen maalikuninkaan Alfredo Morelosin uusi seura Rangers möhli itsensä ulos Eurooppa-liigasta melkoisella tavalla, kun luxemburgilaisseura oli parempi yhteislukemin 2-1. Yksittäinen tulos, mutta kertooko se jotain skottifutiksen nykytilasta?

Celtic lähtee otteluun Linfieldiä vastaan suursuosikkina. Kertoimet kotivoitolle ovat pelin alla luokkaa 23.00, joten vedonlyöntitoimistot eivät pohjoisirlantilaisiin luota. Emme mekään välttämättä Veikkauskioskilla kotivoittoa ennusta, mutta saatamme silti hyvinkin sitä veikata. Celtic ei ole tunnettu vieraskentällä vastustajien murskaamisesta, ja pelissä on hieman “saarensisäistä” ekstraa. Suora kotivoitto olisi pommi, mutta kerroin yli 20.00 kelpaa kyllä. Muuten Linfieldiä voi veikata makunsa mukaan tasoitusvedoilla – esimerkiksi +3 antaa vielä kertoimeksi noin 1.65!