Veikkauskioski

Vedonlyönti Eurooppa-liigan voittajasta 2017/18 – lue vihjeet!

vedonlyönti_el_voittajasta

Vedonlyönti Eurooppa-liigan voittajasta 2017/18 on jo täydessä käynnissä, vaikka karsintojahan tässä vasta pelataan. Kyseessä on kuitenkin niin mielenkiintoinen pelikohde, että halusimme antaa siihen muutamia vedonlyöntivihjeitä jo tässä vaiheessa, kun tilanne on yllätyshakujen kannalta otollinen.

Tänä vuonna EL:n kaksi suosikkijoukkuetta ovat nimittäin Arsenal ja AC Milan, joista kumpikaan ei varsinaisesti ole viime vuosina ollut mikään tasainen suorittaja. Suuria muutoksia kumpaankaan joukkueeseen ei vielä ole tiedossa, joten yllätysjoukkueiden pelaaminen on mainio idea. Vaan mitkä muista Eurooppa-liigan joukkueista voisivat yltää voittoon kaudella 2017/18? Lue vihjeet alta!

Lyon

Joukkueen paras maalintekijä viime vuoden EL:ssä ja yli 100 maalia 7 kaudessa Lyonille iskenyt Alexandre Lacazette vaihtoi Ranskanmaan ranskankieliseen Englantiin eli Arsenaliin. Kova isku, mutta kyllä Lyonista edelleen laatua löytyy. Viime vuonna välierävaiheessa yllättäen Ajaxille pudonnut Lyon on tälläkin kaudella Eurooppa-liigan voittajasuosikkien joukossa. Eikä ihme, pelataanhan Eurooppa-liigan finaali 2018 nimenomaan Lyonissa.

Lyon on loistava pelikohde EL:n voittajavetoon juuri tässä vaiheessa, sillä se tuntuu etenevän europeleissä nykyään jatkoon heikompiaan vastaan aika tasaisesti. Mitä lähemmäs kotifinaali tulee, sitä pienemmäksi muuttuu ranskalaisten kerroin. Nyt Lyonille tarjotaan voittajavetoon jopa kerrointa 26.00, johon kannattaa tarttua kaksin käsin ja kymmenin hampain.

Atalanta ja Lazio

eurooppa_liiga_2017Italiasta EL-mestariksi veikataan lähinnä AC Milania, mutta voimasuhteet eivät ole nykyään läheskään niin selkeät kuin Serie A:ssa taannoin. Itse asiassa milanolaiset selviävät Eurooppa-liigaan vasta karsintojen kautta, sillä suorat paikat menivät Atalantalle ja Laziolle.

Paljon ehtii vielä tapahtua ennen EL:n alkua, mutta kertoimet näyttävät viime kauden valossa aika houkuttelevilta. Lazion Eurooppa-liigan mestaruudesta saa juuri nyt kertoimen 21.00, Atalantan voitosta jopa 51.00. Molemmat kannattaa ehdottomasti napata lapulle nyt, sillä veikkaamme näiden kertoimien tulevan alas nopeasti lohkovaiheen alettua.

Villarreal, Athletic Bilbao ja Real Sociedad

Espanjalaisilla on jälleen heittää kova kolmikko myös Eurooppa-liigaan, kun europaikoille selvisivät Villarreal, Real Sociedad ja Athletic Bilbao (karsintoihin). Viime kaudella näistä olivat mukana Villarreal ja Bilbao, joista molemmat putosivat 32 ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Sociedad taas ottaa viime kauden EL-välierissä pudonneen Celta Vigon paikan.

Vaikka espanjalaiset eivät viime vuonna juhlineetkaan, niin maalla on loistava historia Eurooppa-liigassa. Jos katsotaan voittajatilastoja vaikkapa 2000-luvulta, ovat espanjalaisjoukkueet voittaneet EL:n peräti 8 kertaa 17 mahdollisesta. Siis yli puolet mestaruuksista. Eivät nämä kolme niitä kovimpia espanjalaisia EL-edustajia ole, mutta pitkävedon kertoimet 21.00, 23.00 ja 29.00 otsikon mukaisessa järjestyksessä maistuvat kyllä.