Veikkauskioski

Mestareiden liigan pitkävetovihjeet keskiviikolle

mestareiden_liiga_pitkaveto

Mestareiden liigan toinen pelipäivä on nyt saatu puoleenväliin, eikä homma lähtenyt ainakaan suomalaisittain kovin hyvin liikkeelle. Roman Eremenkon TsSKA Moskova hävisi kotonaan Tottenhamille heikon esityksen jälkeen 1 – 0; Joel Pohjanpaloa ei puolestaan päästetty mukaan edes Leverkusenin kokoonpanoon, kun saksalaisjoukkue tasasi pisteet Monacossa. Tänään kentällä ei suomalaisia enää nähdä, mutta luvassa on silti monia huippujännittäviä kamppailuita. Lue parhaat pitkävetovihjeet Mestareiden liigakierrokselle alta.

Pitkävetovihjeet: Arsenal – Basel

Ensimmäinen pitkävetovihjeemme on päivän varma, jonka kautta pelaamme kaksi seuraavaa yllätyshakua. Arsenal on aloittanut kautensa melko hyvin, ja joukkue majailee kuuden ottelukierroksen jälkeen Valioliigan kolmossijalla. Mestareiden liigassa lontoolaiset aloittivat vierastasurilla PSG:tä vastaan, mikä varmasti tyydytti manageri Arsene Wengeriä. Ainoa kauneusvirhe oli Oliver Giroud’n ulosajo, mutta tulivoimaa Arsenalilta löytyy kuitenkin Alexis Sanchezin muodossa.

Basel aloitti oman urakkansa yskähdellen, ja tasapeli “pakkovoitto-ottelusta” Ludogoretsia vastaan ei Urs Fischerin miehistöä varmasti naurattanut. Basel oli melko hampaaton avauspelissään, emmekä usko joukkueen pystyvän vastaamaan Arsenalin laatuun tässä pelissä. Arsenalille on tarjolla kerrointa 1,30, joka on mielestämme lievä ylikerroin. Tällä viikolla yhdistämme tämän kertoimen pitkävetoon tuplakohteeksi, koska mielessämme on myös kaksi kotiyllätystä korkeilla kertoimilla.

Pitkävetovihjeet: Celtic – Manchester City

pitkavetovihjeet_mestarien_liigaYksi kierroksen mielenkiintoisimmista otteluista nähdään tällä viikolla Glasgow’ssa, jossa ottavat yhteen kotijoukkue Celtic ja manchesterin ylpeys City. Joukkueiden alkutaival Mestareiden liigassa ei olisi voinut olla juuri erilaisempi – Celtic kävi toteamassa Barcelonan kovuuden vieraissa ja hävisi peräti 7 – 0, City taas kurmootti Mönchengladbachia kotonaan todella komeasti lukemin 4 -0.

Ensimmäisistä otteluista huolimatta haistamme tässä pelissä yllätyksen. Miksikö? Siksi, että Celtic pelaa tänään Celtic Parkilla brittiläistä joukkuetta vastaan. Okei, Guardiolan City on brittiläinen lähinnä näön vuoksi, mutta skotit syttyvät tähän peliin varmasti. Tilastot luovat peliin myös todella mielenkiintoisen lähtökohdan: City on voittanut peräti 10 ottelua putkeen, Celtic ei puolestaan ole hävinnyt kotonaan vielä kertaakaan tällä kaudella. Tasurille annettu kerroin 5,80 maistuu Arsenalin kanssa tuplana.

Pitkävetovihjeet: Ludogorets – PSG

Ludogorets – PSG on toinen lohkon A ottelu, johon annamme tällä viikolla vihjeen. Seurasimme viime viikolla tarkasti molempien joukkueiden avauspelejä kauden 2016 / 2017 Mestareiden liigassa, ja kertoimet ovat keskiviikon pelissä mielestämme hieman vinksallaan. PSG ei ole sama superjoukkue, joka se oli viime vuonna, ja se on näkynyt Mestareiden liigan kotiavauksen lisäksi myös sarjapeleissä: joukkue ojn Ligue 1:ssä vasta neljännellä sijalla 7 ottelukierroksen jälkeen. Vieraspeleistä on PSG:llä ollut tuomisina kaksi voittoa ja kaksi tappiota.

Vaikka Bulgarian liiga ja Ranskan liiga eivät olekaan läheskään samaa tasoa, on tähän väliin mainittava Ludogoretsin kotisaldo: kolme voittoa kolmesta pelistä. Emme sano, että bulgaarit lähtisivät tähän peliin suosikkeina, mutta pitkävedon kerroin 10,00 on ehdottomasti ylikerroin – jopa melko selkeä sellainen.

Pitkävetovihjeet:

Arsenal 1,30 + Celtic – Man City X 5,80 = 7,50

Arsenal 1,30 + Ludogorets 10,00 = 13,00

Molempiin hillitty 1 / 10 panosyksikön panostus.