Veikkauskioski

Jääkiekon World Cup 2016, 2. finaali – vielä kerran Eurooppa?

vedonlyontivihjeet_world_cup

Jääkiekon World Cup 2016 huipentuu finaalisarjassa, joka käydään paras kolmesta menetelmällä Kanadan ja Euroopan yhdistelmäjoukkueen välillä. Tarjosimme edellisessä World Cup -artikkelissa vedonlyöntivihjeen Euroopan etenemisestä jatkoon Ruotsia vastaan, ja niinhän siinä lopulta kävikin. Onneksi, sillä World Cup ei meidän osaltamme mennyt niin hyvin kuin toivomme – hieman samaan tapaan kuin Suomen Leijonilta. Loppujen lopuksi turnaus kääntyi kuitenkin edes hieman voitolliseksi, mutta vielä olisi tarjolla yksi mahdollisuus koettaa tehdä rahaa Euroopan avulla. Lue pitkävetovihjeemme alta.

Vieläkö Euroopalta löytyy uusi vaihde?

Eurooppa on pelannut huikean turnauksen raivaten tieltää sekä Tsekin, Yhdysvallat että Ruotsin. Kanada oli kuitenkin ensimmäisessä finaalissa odotetusti niskan päällä, ja ottelu päättyi lopulta Kanadan 3 – 1 -voittoon. Euroopan joukkue on jo tässä vaiheessa ylittänyt kaikki odotukset, mutta todelliseen tuhkimotarinaan vaadittaisiin vielä se viimeinen silaus: lajin emämaan Kanadan kaataminen. Helppo ei tehtävä ole, sillä Kanada on ollut turnauksessa juuri niin vahva kuin etukäteen odotettiin.

jaakiekon_world_cup_vedotKirveistä ei Euroopan peliin ihastuneiden kuitenkaan kannata heittää kaivoon, sillä joukkue tuntuu venyvän aina tiukassa paikassa parhaaseensa. Lisäksi Euroopan riveistä löytyy yksi turnauksen ehdottomista tähtipelaajista, Detroit Red Wingsin slovakialaishyökkääjä Tomas Tatar, joka onnistui maalinteossa kahdesti Ruotsia vastaan ja kertaalleen jo Kanadaakin vastaan 1. finaalissa. Tatarin ketjua ei ole vielä onnistunut pysäyttämään kukaan, mikä saattaa tiukassa finaalisarjassa ratkaista paljon.

Vedonlyöntivihjeemme World Cup -finaaleihin 2016

Arvaatkin jo varmaan vedonlyöntivihjeemme World Cup -finaaleihin 2016: Eurooppa nostamaan Kanada-maljaa. Ei, emme ole seonneet täysin, kertoimet vain ovat mielestämme vahvasti yläkanttiin.

Euroopan turnausvoitosta saa tällä hetkellä käsittämättömiä yli 30,00 kertoimia, jotka eivät kuvaa joukkueiden voimasuhteita kovin hyvin. Laitamme tässä vaiheessa 2 / 10 yksikköä likoon sillä mielellä, että rakennamme arbitraasin, jos Eurooppa vie toisen pelin, mutta voitto ei tunnu kolmannessa finaalissa todennäköiseltä. Tässä vaiheessa on helppo pelata isohkolla Kanadaa ja varmistaa, että vetovoitto tipahtaa pelikassaan riippumatta siitä, kumpi maljan lopulta ilmaan nostaa.