Veikkauskioski

Golf-vedonlyönti – miten käy Ryder Cupissa 2016?

ryder_cup_vihjeet

Yhdysvaltain ja Euroopan välinen golf-turnaus Ryder Cup on jälleen ovella. Ryder Cup 2016 pelataan Minnesotassa syyskuun 30. – lokakuun 2. päivä, ja luvassa on varmasti golf-viihdettä koko rahalla. Euroopan ja Yhdysvaltain parhaat golfaajat takaavat, että pelin taso pysyy korkealla, eikä tätä turnausta halua hävitä kukaan. Lue vedonlyöntivihjeemme Ryder Cup 2016 golf-turnaukseen alta.

Yhdysvallat päättää Euroopan valtakauden?

Eurooppa on ollut Ryder Cupeissa niskan päällä pitkään. Viimeisestä yhdestätoista turnauksesta Euroopan joukkue on vienyt nimiinsä peräti yhdeksän, joten Yhdysvalloilla alkaa olla näytön paikka. Tänä vuonna myös Veikkauskioski uskoo siihen, että Yhdysvallat saattaa tehdä loven Euroopan huipputilastoihin.

golf_vedonlyonti_ryderRyder Cup 2016 käydään normaaliin tapaan 28:ssa yksittäisessä ottelussa, joista jokaisesta saa yhden pisteen. Tasapelin sattuessa pisteet jaetaan, ja voittoon vaaditaan siis vähintään 14,5 pisteen saalis. Perjantaina ja lauantaina pelataan kahdeksan ottelua, joissa pelataan kahta erilaista nelinpeliä: neljää palloa ja kahta palloa, joka on yleensä ollut Euroopan vahvuus.

Ryder Cup huipentuu sunnuntain yksilömatseihin, joita pelataan yhteensä 12 kappaletta. Erityisen mielenkiintoisen viimeisestä päivästä tekee se, että kapteenit päättävät joukkueensa pelijärjestyksen tietämättä mitään siitä, millaisessa järjestyksessä vastustaja lähtee pelaamaan.

Golf-vedonlyönti Ryder Cupista 2016

Vuoden 2016 Ryder Cupissa Yhdysvallat on kertoimien valossa selkeähkö suosikki, sillä jenkkien kerroin on tällä hetkellä noin 1,65, kun Euroopan voitosta saa puolestaan 3,25. Hyvin epätodennäköinen tasapeli palauttaa rahat 13-kertaisena. Voittajavedon lisäksi Ryder Cupiin on tuttuun tapaan tarjolla lukuisia muitakin pelikohteita, mukaan lukien tulosveto, eri Euroopan maiden parhaat pelaajat sekä pelipäivien voittajat.

Eurooppa marssittaa viheriölle tänä vuonna paljon tulokaspelaajia, joille Ryder Cup 2016 on ensimmäinen laatuaan. Vedonlyöntivihjeemme tähän golf-turnaukseen onkin luottaa Yhdysvaltain kokemukseen. Yhdysvaltain joukkueessa on vain kaksi tulokasta Euroopan viittä vastaa, mikä kääntää vaakaa paljon kotijoukkueen puolelle. Ryder Cup on ennen kaikkea joukkuepeli, ja uskomme Euroopan olevan paljon aiempaa heikompi ainakin kahtena ensimmäisenä pelipäivänä, jolloin pelataan nelinpeliä. 1,65 on pitkävedossa pelaamisen arvoinen kerroin kotijoukkueelle, sillä Euroopan tulokkaille paineet voivat olla liikaa. Keskisuurella panoksella, 5 / 10 yksikköä.