Veikkauskioski

Maanantain pitkävetovihjeet jalkapallon Veikkausliigaan

pitkavetovihjeet_maanantai

Suomen Cupin finaali on pelattu ja kannua pääsi nostelemaan jännittävien vaiheiden jälkeen Seinäjoen jalkapallokerho. Tasatulokseen 1 – 1 varsinaisen peliajan ja jatkoajan jälkeen päättynyt peli ratkaistiin vasta rankkareilla, joissa seinäjokilaiset olivat parempia. Tämä tulos sopi Veikkaskioskille mainiosti, sillä viime viikon pitkävetovihjeemme ja tulosvetovihjeemme cup-finaaliin tuottivat niitä seuranneille todella mukavan potin. Nyt on kuitenkin aika siirtää katseet takaisin Veikkausliigaan, jossa pelataan viimeisiä kierroksia. Maanantaina on luvassa kaksi putoamistaistelun kannalta todella tärkeää peliä, kun karsintapaikkaa välttelevät Inter ja HIFK pelaavat VPS:ää ja Lahtea vastaan.

Pitkävetovihjeet otteluun FC Inter – VPS

Tässä ottelussa on molemmilla joukkueilla pelissä paljon. Kotijoukkue Inter taistelee kynsin ja hampain HIFK:n kanssa siitä, kumpi joukkueista säilyy sarjassa suoraan, kumpi taas joutuu karsimaan Ykkösen toiseksi sijoittunutta joukkuetta vastaan. Tällä hetkellä vaakakuppi on HIFK:n puolella, mutta jo yksi ottelukierros voi muuttaa paljon. Hyvän syyskauden pelannut VPS unelmoi puolestaan edelleen mitalisijoista, sillä kolmantena majailevaan Ilvekseen ei ole vaasalaisilla matkaa kuin neljä pistettä.

veikkausliiga_vedonlyontiShefki Kuqista voi olla montaa mieltä, mutta ainakin näyttää siltä, että mies on onnistunut kääntämään Interin kurssin. Joukkue onnistui ensin kaatamaan kriisi-HJK:n kotikentällään ja nappasi sen jälkeen pisteen sarjakakkoselta IFK Mariehamnilta vieraskentällä.

Interin uudet vahvistukset ovat kovaa luokkaa Veikkausliigaan, ja peli tuntuu kulkevan juuri nyt – toisin kuin VPS:llä, joka ei ole voittanut kolmeen viimeiseen otteluun, joista kaksi kotikentällään. Interille on tarjolla tähän peliin jopa 2.40 pitkävetokertoimia, jotka maistuvat hyvin pienellä panoksella. 3 / 10 yksikköä.

Pitkävetovihjeet otteluun FC Lahti – HIFK

Maanantain toinen ottelu olisi kuumaa kamaa lauantai-iltana kannattajien välisten jännitteiden vuoksi, mutta maanantain tuskin kukaan jaksaa rähistä sen kummemmin. FC Lahti on viimein löytänyt kohtalaisen vireen, ja joukkue on hilannut itsensä turvallisesti keskikastiin. Se on PS Kemin ohella ainoa joukkue, jolla ei oikeastaan ole loppukaudella panosta.

Uskomme paineettoman tilan sopivan hyvin FC Lahdelle, joka on tehnyt kotonaan maaleja samaan tahtiin kuin kärkijoukkueetkin. Kyseessä on huomattavasti sarjasijoitustaan parempi jengi, jonka tulisi olla selkeä suosikki kotonaan HIFK:ta vastaan. Kaikki yli 2.00 on mielestämme liikaa, joten pieni panos kertoimelle 2.15 on paikallaan. 3 / 10 tähänkin.