Veikkauskioski

Maanantain illan FA Cup -herkkua – Chelsea kohtaa ManU:n

fa_cup_vihjeet

Maanantai ei yleensä ole futisfaneille se viikon paras päivä, jos ei Veikkausliigaan ole satuttu arpomaan jälleen todella hämmentävää otteluohjelmaa. Tänään luvassa on kuitenkin melkoista herkkua, kun perinteisen FA Cupin neljännesvälieräottelussa toisensa kohtaavat Chelsea ja ManU. Kotijoukkue on selkeä suosikki, mutta onnistuuko Mourinho keittämään cupiin sellaiset käärmekeitot, että manchesterilaiset jatkavat finaaliin? Lue vihjeemme FA Cupiin alta.

Ennakko FA Cupin välierään Chelsea – ManU

Historian valossa Chelsea on ollut FA Cupissa ManU:lle kova vastus tämän vuosituhannen puolella. Kolme kohtaamista ja kolme tappiota ei mairittele punaisia, ja viime kauden cupissa ManU joutui nöyrtymään Stamford Bridgellä pelatussa ottelussa peräti 4-0. Jos mukaan historialliseen vertailuun otetaan Valioliiga, huomataan Chelsean olleen vahvasti niskan päällä myös liigan puolella – edellinen ManU-voitto on niinkin kaukaa kuin kaudelta 2012/13!

Tämän illan ottelustakaan ei voi povata vieraille helppoa, sillä riveistä puuttuvat sekä Zlatan että hiljalleen Mourinhon suunnitelmiin itsensä mukaan tunkenut Bastian Schweinsteiger. Chelsea saa sen sijaan kentälle parhaat miehensä, sillä loukkaantumisia ja pelikieltoja ei ole lainkaan. Chelsea on tällä hetkellä kotikentällään huimassa vireessä, sillä joukkue on voittanut Stamford Bridgellä peräti 12 ottelua putkeen. Mikään ei viittaa siihen, että tähän tilastoon tulisi säröä tänäänkään.

Vedonlyöntivihjeemme illan otteluun

vedonlyönti_fa_cupVedonlyöntivihjeemme FA Cupin välieräotteluun Chelsea – ManU on selkeä. Kaikki viittaa siihen, että lontoolaiset ottavat ottelun hallintaansa alusta lähtien, ja vieraiden rooliksi jää puolustaa ja iskeä vastaan parhaansa mukaan. Lisävirinää otteluun tuo tietenkin Mourinhon paluu vanhalle kotiareenalleen, mutta suurta merkitystä lopputulokselle emme usko tällä olevan: Josen taika ei ole Manchesterissa tuntunut toimivan. ManU:n puolesta puhuu hieman ainoastaan motivaatioetu, sillä FA Cup -kannun lisäksi tältä kaudelta voi jäädä käteen korkeintaan Eurooppa-liigan voittoa.

Veikkaamme Chelsean hoitavan homman tänään rutiinilla kotiin. Joukkueen puolustus on rautaa, ja Zlatanin puuttuminen vierailijoiden riveistä tietää sitä, että ManU:n iskukyky heikkenee entisestään. Kun otetaan huomioon lisäksi manchesterilaisten puolustuksen koomailut tällä kaudella, uskomme Chelsean pystyvän takomaan vierailijoiden verkkoon vähintään pari maalia. Kotivoiton kerroin pitkävedossa on tällä hetkellä 1.75, ja se otetaan ehdottomasti lapulle tänään.