Veikkauskioski

Veikkausliigan voittajaveto 2017 – HJK, HJK, HJK

vedonlyönti_veikkausliiga_voittaja

Veikkausliiga 2017 alkaa reilun kuukauden kuluttua, ja tällä hetkellä kotimaassa pelataan Liigacupin paikan harjoituskaudella ottanutta Suomen Cupia. Cup-uudistus on mielestämme ollut oikein onnistunut, sillä joukkueet ottavat sen enemmän tosissaan kuin aiempien vuosien pelit. Tämän ansiosta on ollut myös helpompaa arvioida eri joukkueiden välisiä voimasuhteita tässä vaiheessa pre-seasonia.

Veikkausliigan voittajaveto 2017 tarjoaa näkemämme perusteella yhden hyvän pelikohteen, ja se on HJK. Lue alta, miksi näin on.

Veikkausliigan voittajaveto 2017 – mestaruus takaisin Helsinkiin

Vedonlyönti Veikkausliigan voittajasta 2017 on alkanut jo hyvän aikaa sitten, eikä suosikista ole epäselvyyttä. Helsingin jalkapalloklubi eli HJK piti kuin pitikin päävalmentaja Mika Lehkosuon palkkalistoillaan.

Lehkosuon erottamisen sijaan Klubi päätti panostaa valmennustiiminsä vahvistamiseen muilta osin, ja päätös näyttäisi olleen erinomainen. Joukkue pelaa nyt paljon monipuolisemmin kuin kahtena viime kautena, ja suuri ansio tästä kuulunee uudelle kakkosvalmentajalle, meritoituneelle espanjalaiselle Jose Riveirolle.

“Rive” saapui Klubiin PK-35:stä, ja hänen toivotaan lisäävän erityisesti hyökkäyspään murtautumismallien monipuolisuutta. Merkkejä tästä on näkynyt sekä Suomen Cupissa että Ruotsissa pelatuissa harjoitusotteluissa. HJK on päästänyt verrattain paljon maaleja, mutta se on ollut myös murhaavan tehokas: joka pelissä on syntynyt vähintään kolme täysosumaa. Kuusi maalia kahdessa pelissä Allsvenskan-joukkueita vastaan kertoo siitä, että monelle Veikkausliiga-joukkueella on kesällä kuumat paikat säistä riippumatta.

HJK:n pelaajamateriaali kivikova Veikkausliigaan

veikkausliigan voittajaveto 2017Atom, Morelos, Mosa, Annan, Patronen… HJK:n pelaajalistaa tarkastellessaan tuntee pientä sympatiaa muita suomalaisjoukkueita kohtaan, ja Veikkausliigan voittajavetoon 2017 on vaikea miettiä muita haastajia.

Atomu Tanaka jatkaa joukkueen kymppipaikalla, nuori huippukärki Alfredo Morelos ei ole ainakaan vielä siirtynyt ulkomaille (miehestä odotetaan miljoonaluokan korvausta), Mostagh Yaghoubi eli Mosa on palannut Suomeen kovemmassa kunnossa kuin koskaan, Anthony Annan on yksi tyylikkäimmistä puolustavista keskikenttäpelaajista Veikkausliigassa ikinä ja Hannu Patronen on rutinoitunut A-maajoukkuetta myöten. Klubin keskisektori on siis aivan käsittämättömän kova kärjestä maalinsuulle asti, jossa Thomas Dähne ja Markus Uusitalo taistelevat ykköskassarin paikasta.

Ainoana pienenä kysymysmerkkinä Veikkausliigan voittajavedossa 2017 on HJK:n laituritilanne. Tällä hetkellä joukkueesta puuttuu kokenut laituri kokonaan, ja vastuuta on annettu pre-seasonilla nuorille Mensah’lle ja Lappalaiselle. Molemmat ovat esiintyneet todella vahvasti, mutta yksi laituri lisää ennen kauden alkua ei olisi yllätys. Se parantaisi HJK:n mahdollisuuksia Veikkausliigan voittoon entisestään, mutta jo tällä pelaajistolla iskemme suuren summan sisään pitkävetokertoimella 2.35. Jos HJK pelaa lähelläkään omaa tasoaan, se voittaa mestaruuden takuulla, riippumatta muiden suorituksista.