Veikkauskioski

Eurooppa-liigan vedonlyöntivihjeet torstaille

el_2017_vedonlyönti

Eurooppa-liigassa pelataan tänään toiset osaottelut pudotuspeleissä, joissa haetaan joukkueita 16 parhaan joukkoon. Panokset ovat siis korkeat monella paikkakunnalla – osa ottelupareista puolestaan ratkesi jo käytännössä ensimmäiseen kohtaamiseen. Me nostimme esiin kaksi ottelua, joista löysimme mielenkiintoisia kertoimia pitkävetoon. Lue vedonlyöntivihjeet alta ja voita rahaa Eurooppa-liigasta myös vuonna 2017.

AS Roma – Villarreal – kumpaa kiinnostaa enemmän?

Italian Serie A:ssa jopa mestaruustaistoon noussut AS Roma oli vakuuttava ensimmäisessä osaottelussaan Villarrealia vastaan. 0–4-voitto espanjalaisjoukkueen vieraana oli huikea saavutus, eikä jatkoonmenijästä enää ole epäilystä. Illan ottelu Roomassa ei kuitenkaan ole täysin vailla mielenkiintoa, sillä ensimmäisen osan tulos antaa hyvät lähtökohdat vedonlyöntiin.

Viikko sitten hattutempun tehtaillut Edin Dzeko aloittanee myös tämän illan ottelun, joten Villarreal-puolustus saa olla tarkkana alusta lähtien. Paljon riippuu tässä pelissä siitä, millaisella kokoonpanolla joukkueet “jo ratkenneeseen” tilanteeseen suhtautuvat.

Veikkauskioskin kokemuksen mukaan kotijoukkue on usein näissä tilanteissa vahvoilla, ja vanhojen merkkien perusteella uskomme AS Roman marssittavan kentälle kohtalaisen vahvan nipun. Vierasjoukkue Villarreal on suurempi arvoitus, mutta aivan ykkösillään espanjalaiset tuskin peliin lähtevät. Romalle tarjottava pitkävedon kerroin on 1.75, joka maistuu hyvin pelissä, jossa uskomme nähtävän paljon maaleja. Myös overia ja hyväkertoimisia, suurimaalisia tulosvetoja voi laittaa huoletta peleihin.

APOEL Nicosia – Athletic Bilbao – nousevatko kyproslaiset?

eurooppa_liiga_torstaiToinen pelivalintamme illan Eurooppa-liigaan on APOEL Nicosia – Athletic Bilbao, jossa lähtökohdat ovat huomattavasti yllä mainittua ottelua tiukemmat.

Athletic voitti kotonaan viime viikolla 3–2, ja APOEL:n viime hetken kavennus saattaa osoittautua kullanarvoiseksi, mikäli joukkue onnistuu tänään kotiottelussaan. Se ei ole mikään mahdottomuus, sillä Kypros on perinteisesti ollut vaikea paikka vierailla. Tasoltaan APOEL ei toki ole aivan Bilbaon luokkaa, mutta se on kuitenkin todella kokenut europelijoukkue, jonka puntti ei tiukassa paikassa tutise.

Molemmat joukkueet lähtevät illan otteluun lähestulkoon parhailla kokoonpanoillaan, joskin Athleticin hyökkäyspeliä verottaa ykköskärki Aduritzin poissaolo. Molempia joukkueita melko paljon tällä kaudella nähneinä uskallamme väittää, että kyseessä on paljon tasaisempi pari kuin kertoimien valossa voisi päätellä. APOEL:n kotikerroin 4.20 löytää tiensä lapullemme keskikokoisella panoksella .