Veikkauskioski

Liigan pudotuspelit alkavat – 20 € ilmaisveto joka viikko!

liiga_kampanja_nordicbet

Nyt on tullut se aika keväästä, kun joukkueita alkaa lähteä alkaa jääkiekkoliigassa lähteä kesälomalle viikosta toiseen. Viikottain on luvassa myös 20 euron arvoinen ilmaisveto, kunhan teet SM-liiga-vedonlyöntisi NordicBetin pelisivustolla. Tämä mainio pohjoismainen vedonlyöntipalvelu ja kasino tarjoilee ilmaisvedon jokaisella Liigan pudotuspelien viikolla, joten ilmaisia vetoja voi lunastaa itselleen melkoisen määrän. Lue alta, miten homma toimii – sekä pari nopeaa vihjettä ensimmäisiin säälipleijariotteluihin!

Näin saat 20 € ilmaisvedon NordicBetiltä viikottain

20 euron ilmaisvedon lunastaminen on helppoa. Täysin riskittömästi näitä vetoja ei toki jaeta, vaan ilmaisvedon saamiseksi on ensin sijoitettava Liiga-vedonlyöntiin hieman omasta pussistaan. Tämä käy mukavasti vaikka meidän vedonlyöntivihjeidemme avulla, joista hieman lisää myöhemmin.

Viikottainen 20 € ilmaisveto on sinun, kun toimit seuraavasti:

  • Avaa pelitili NordicBet-sivustolle, jos sellaista ei vielä ole
  • Lyö vähintään 10 euron veto kertoimella 1.50 Liigan pudotuspeleihin
  • Saat 20 euron ilmaisvedon mihin tahansa jääkiekkovedonlyöntiin käytettäväksi

Huomaathan, että NordicBetillä ilmaisen vedon käyttäminen tapahtuu vasta kohteen ja panoksen valitsemisen jälkeen. Käy siis etsimässä sivustolta haluamasi pelikohteet ja laita panokseksi 20 euroa. Näet pienen laatikon, josta voit valita käyttäväsi ilmaista 20 euron vetoasi näihin kohteisiin.

Vedonlyöntivihjeet säälipleijareihin

nordicbet_ilmaisvetoLiigan pudotuspelit – tai ensin “säälipleijarit” – alkavat tänään siis kahden otteluparin myötä.

Ensimmäisessä otteluparissa kohtaavat toisensa Kärpät ja HIFK, eli mistään tusinajoukkueista ei ole kyse. Kumpaakin näistä veikattiin aivan sarjan kärkipäähän ennen kauden alkua, mutta toisin kävi – lähinnä molempien huonon alkukauden vuoksi.

Raksilassa pelattavassa ensimmäisessä osassa molemmat haluavat näyttää, että pohkeissa riittää vielä ruutia koko kauden kääntämiseksi voitoksi. Me vihjaamme ensimmäisessä osassa vähämaalisen tasapelin puolesta, jolle saa todella hyviä kertoimia sekä pitkävedosta että tulosvedosta. Joukkueiden keskinäiset ovat olleet tällä kaudella todella tasaisia, ja HIFK on onnistunut hakemaan pari yllätystulosta nimenomaan vieraskaukalosta. Tämä mielessä uskomme Kärppienkin suhtautuvan ensimmäiseen peliin sen ansaitsemalla vakavuudella, eikä mitään hurlumhei-kiekkoa ole varmasti luvassa. Tasurikerroin 3,85 NordicBetillä maistuu – vaikkapa sillä kympin panoksella.

Toisessa säälipleijariparissa pelaavat Ässät ja Ilves, joka selvisi kuin selvisikin lopulta mukaan pudotuspeleihin. Tämä on myös tamperelaisten etu. On henkisesti aina parempi voittaa paikkansa pudotuspeleissä kuin jäädä niihin, kuten Ässille kävi. Joukkue sijoittui runkosarjassa sijalle 7 eli vain sijan päähän “oikeasta” pudotuspelipaikasta. Ässien ja Ilveksen kuntokäyrät näyttävät aika eri suuntiin, ja varsinkin vieraissa tupsukorvat ovat olleet loppukaudesta yksi Liigan parhaista joukkueista. Vierasvoiton kerroin 2.60 on NordicBetillä pelaamisen arvoinen.

Luvassa on kohta puolin myös kattavampi katsaus Liigan pudotuspeleihin – pysy kuulolla!