Veikkauskioski

Leijonat aloittavat MM-kisat valkovenäläisillä

leijonat_mm_kisoissa

Vuoden odotus on ohi, jääkiekon MM-kisat pyörähtävät jälleen käyntiin. Veikkauskioski jännittää kanssanne miten käy Suomen tänä vuonna. Saadaanko korvaus viime metrien tappiosta Kanadaa vastaan?

Leijonat saavat ensimmäiseksi vastustajakseen Valko-Venäjän, eli tulossa on melko varma voitto. Suomalaisten keskuudessa suosittu Betsson tarjoaa Suomen voitosta kerrointa 1,30 – ja tietysti kertoimia pitkävetoon ja tulosvetoon myös kaikkiin muihin matseihin. Muista poimia mukaan 10 euron riskitön veto Leijonien jokaiseen peliin. Illan muut ottelut ovat Ruotsi – Venäjä, Tshekki – Kanada sekä USA – Saksa.

MM-kisojen vakiovieras Suomi

Lauri Marjamäen luotsaamalla Leijonilla on melko nuori joukkue, jonka vahvuudeksi kerrotaan puolustuspeli. Mutta maalejakin varmasti syntyy. Julius Honka voidaan mainita esimerkkinä puolustuksesta, ja nuoret kaverit Sebastian Aho, Mikko Rantanen ja kisoissa ensimmäistä kertaa pelaava Jesse Puljujärvi hyökkäyksestä.

Nuori ja kokematon joukkue, mutta niinhän se oli myös vuonna 1995, jos noin kaukaisia asioita lähtee muistelemaan. Kyllä nämä pojat handlaavat valkovenäläisensä, kunhan ei tule voitonkrapulaa. Valko-Venäjä ei ole vakiovieras näissä kisoissa. Joukkue on saanut itsensä MM-kisojen jatkopeleihin, mutta siitä eteenpäin rahkeet eivät ole riittäneet.

Voitto tulee, mutta millä kertoimella ja miten

mm_2017_vihjeetEi tätä liikaa kannata miettiä – voittohan sieltä tulee – joten Veikkauskioski lähtee suoraan miettimään sitä, millä yhdistelmällä saadaan parhaat kertoimet irti. Valko-Venäjän voiton kerroin on 7,95, mikä ei ole edes yllä mainitulla riskittömällä vedolla kovin mielekäs kohde.

Mielekkäämpiä kohteita löytyy yli/alle-vedoista. Kertoimet näyttävät siltä, että Leijonien nopean hyökkäysketjun toimintaan uskotaan, sillä vasta yli 5,5 maalia rikkoo kakkosen rajan kertoimissa. NordicBet tarjoaa sille 2,45 kerrointa. Yksi kiehtova kohde on NordicBetin tarjoama kohde Suomi – Valko-Venäjä : Molemmat joukkueet tekevät maalin ja raksi kohtaan “ei”. Se lähtee mukavalla kertoimella 3,60 – riskialtista, mutta oikein sopiva käyttökohde tuolle kymmenen euron riskittömälle vedolle.

Veikkauskioski näkee, että tämä peli tulee antamaan osviittaa Suomen tulevista peleistä. Tässä vaiheessa Suomen joukkue vaikuttaa hiukan tasapaksulta, ja joukkue joutuu tekemään kovasti töitä kasvaakseen joukkueeksi, joka voi voittaa mestaruuden. Siinä Veikkauskioskin eväät MM-kisojen alkuun – muista myös kysyä baarista alennusta valkovenäläisiin!