Veikkauskioski

Leijonat lepäävät, MM-kisat jatkuvat

jääkiekon_mm_2017_vihjeet

On taas se aika vuodesta, eli Jääkiekon MM-kisojen aika – Veikkauskioskin mielestä varma kevään merkki. Eilen alkaneet MM-kisat jatkuvat Eilen voiton Valko-Venäjästä ottanut Suomi ei pelaa tänään, joten eilinen NordicBetin mainio 10 euron riskitön veto ei ole tänään voimassa. Ei anneta sen hidastaa menoa, vaan katsellaan tällä kertaa toisen suomalaisten parissa suositun sivuston Betssonin kertoimia ja tarjouksia. Otteluita pohditaan juurikin tarjousten näkökulmasta.

Listataan ensin illan ottelut: Latvia kohtaa Tanskan, Sveitsi Slovenian, Slovakia Italian, Valko-Venäjä Tshekin sekä Saksa Ruotsin. Ei ehkä herätä suuria tunteita suomalaiselle, ainoastaan Latvia – Tanska sekä Norja – Ranska ovat jokseenkin tasaisen oloisia.

Boostataan vedonlyöntiä Betssonin tarjouksilla

Vaikkauskioski aikoo rakentaa tänään neljän kohteen yhdistelmävedon lauantain MM-kisojen kohteista. Samalla vilkaistaan Betssonin rahan arvoisia vedonlyöntibonuksia ja muita MM-kisatarjouksia. Klassikkokasino Betsson palkitsee viikonloppujen betsaajat riskittömällä vedolla jalkapallon live-vetokohteisiin, kunhan lyöt vetoa vähintään 20 euroa mistä tahansa urheilutapahtumasta. Jep, tuo kattaa jääkiekonkin.

Lyö vetoa, ja saat riskittömän vedon, Veikkauskioskin mielestä diili on hyvä. Eikö sinulla vielä ole tiliä Betssonilla? Nyt on oikea hetki avata se ja napata samalla mahtava tervetulotarjous veikkaajille: 100 % ensitalletusbonus sataseen asti sekä 25 euron ilmaisveto.

Lauantain MM-kisojen kertoimia

jääkiekko_vedotKertoimien perusteella Sveitsi – Slovenia, Slovakia – Italia, Valko-Venäjä – Tshekki sekä Saksa – Ruotsi näyttävät hyvin samanlaisilta: Sveitsin kerroin on 1,41, Slovakian voitto lähtee kertoimella 1,26, Tshekin kertoimella 1,27 sekä Ruotsin voitto kertoimella 1,35. Pieniä kertoimia, mutta kun ne kaikki kasataan samalle lapulle, nousee kerroin 3,05 asti.

Ainahan tapahtuu yllätyksiä? Todellakin, mutta nämä riskittömät vedot tekevät näistä riskinoton arvoisia. Tämän lapun tosin kaataa mikä tahansa ikävä jatkoajalle venynyt ottelu.

Lisää riskiä koska riskitön veto

Toinen mahdollinen vaihtoehto on yli 5,5 maalia Saksa – Ruotsi sekä Valko-Venäjä – Tshekki -otteluihin. Tshekillä ja Ruotsilla on molemmilla näytettävää eilisten tappioiden jäljiltä, joten maaleja varmasti syntyy. Saksa ja Valko-Venäjä voivat hyvinkin yllättää maaleilla, kaatoihan Saksa Yhdysvallatkin kiitos Thomas Greissin upean pelaamisen. Kerroin tälle on 4,73.

Muista, että saat kympin takaisin fudiksen live-vetoihin, joten nyt riskinotto kannattaa. Betssonin superviikonloppu jatkuu muuten vielä pari viikonloppua, joten silmän tarkkana. Huomenna päästääkin nauttimaan Leijonien ottelusta, kun Suomi kohtaa Ranskan – eli huomenna vetovihjeitä ja riskittömiä vetoja.