Veikkauskioski

Eurooppa-liigan välierässä Celta Vigo – Manchester United

eurooppaliiga_vedonlyönti

Ajax antoi eilen ensimmäisessä Eurooppa-liigan välieräottelussa melkoisen myrskyvaroituksen kaadettuaan Lyonin kotonaan 4-1. Hollantilaiset ottivat siis vahvan kiinnityksen finaalipaikkaan, mutta yksi vierasmaali takaa sen, että Lyonilla on vielä kotipelissään mahdollisuuksia.

Vaan millaiset ovat Celta Vigon mahdollisuudet toisessa välierässä englantilaista suurseuraa Manchester Unitedia vastaan? Lue vedonlyöntivihjeet Eurooppa-liigan välierään alta!

Ennakko otteluun Celta Vigo – Man Utd

Celta Vigon kausi La Ligassa on ollut käytännössä ohi jo pitkään. Joukkue keikkuu sarjan keskivaiheilla ilman mitään toivoa europaikoista tai pelkoa putoamisesta, joten otteet ovat olleet ymmärrettävästikin hieman heikkoja viime aikoina. Jos tarkastellaan Celtan viittä viimeistä sarjapeliä, ei joukkue ole onnistunut voittamaan niistä kuin yhden – ja senkin 19. sijalla olevaa Granadaa vastaan.. Edellisessä pelissä tuli kotona rumasti käkättimeen Athletic Bilbaolta lukemin 0-3.

Manchester Unitedista ei voi sanoa, että joukkue olisi parantanut peliään kuin sika juoksuaan, mutta jotenkin koko kauden alisuorittannut ryhmä on kuitenkin porsastellut tiensä Eurooppa-liigan välieriin ja taisteluun Valioliigan UCL-paikoista. Kaksi tietä ensi kauden lohkoihin siis, sillä Eurooppa-liigan voittaja pääsee nykyään automaattisesti mukaan Mestareiden liigaan. Panosta riittää molemmilla rintamilla, mutta kumpaan Mourinho panostaa? 7. toukokuuta olisi edessä tärkeä vieraspeli Valioliigassa Arsenalia vastaan.

Vedonlyöntivihjeet illan välieräotteluun

el_vihjeet_välieräMolemmat joukkueet ovat olleet tällä kaudella vähämaalisia, joten lähdemme vedonlyöntivihjeissämme seuraamaan tätä trendiä. Mourinhon poppoo pelasi edellisessä EL-vierasottelussaan 1-1 tasurin Anderlechtin vieraana ja meni jatkoon kotiottelun jälkeen, joten voi olla että portugalilaismanageri jatkaa hyväksi havaitsemalllaan mallilla. Puolutus ensin, ja vähintään yksi vierasmaali, jotta kotona voi hengittää vapaammin.

Celtan heikot otteet viime aikoina vaikuttavat varmasti joukkueen henkiseen tilaan, vaikka niillä ei sinänsä merkitystä olisikaan. Veikkaisimme Celtankin lähtevän kotonaan varovaisesti, tavoitteenaan 1-0 tai 2-0 voittolukemat.

Mielestämme yli-/alle-vetojen kertoimet ovat melko lailla oikein asetettuja, joten jätämme ne tällä kertaa väliin. Mielenkiintoisempi kohde ovat puoliaika-/lopputulosvedot. Oletusarvo ensimmäisen puoliajan tuloksesta on analyysimme mukaan selkeä risti, mutta toisella puoliajalla nähtäneen maali tai kaksi. Celtan heikkojen otteiden perusteella laitamme panoksemme tulokselle X/2, joka antaa kertoimeksi mainiot 5.50. Tätä tukemaan sopii hyvin Molemmat tekevät maalin -veto lopputulemalla “Ei”, kerroin 1.75.