Veikkauskioski

Lauantain pitkävetovihjeet Valioliigaan – jatkuuko Leicesterin voittoputki?

lauantai_valioliiga

Viime maanantain Veikkauskioskin Valioliiga-vihjeistä vastaava tiimi otti kiinni Leicesterin huippukertoimen pitkävedossa Liverpoolia vastaan. Viikko on jälleen vierähtänyt nopeasti MM-hiihtojen parissa, mutta nyt on aika palata vihjerintamalle ja kokeilla, jatkuisiko meidän ja Leicesterin voittoputki tänään lauantainakin. Luvassa on seitsemän ottelun kierros Englannin Valioliigaa – me poimimme pelivalikoimasta ne parhaat vedonlyöntikohteet alle.

Pitkävetovihje Leicester – Hull

Kuten aiemmin ennakoimme, olivat Claudio Ranierin potkut Leicesterille hyvä ratkaisu – ainakin lyhyellä tähtäimellä. Kakkosvalmentajan paikalta managerin saappaisiin astunut Craig Shakespeare näytti heti Liverpoolia vastaan, kuinka valmentajanvaihdos parhaimmillaan joukkueeseen vaikuttaa. 3–1-lopputulos oli valtava piristysruiske Leicesterille, joka oli jo valunut liigan sarjataulukossa putoajanpaikalle.

Tänään Leicester saa jatkaa kotiotteluiden putkeaan, mikä sopii joukkueelle tässä tilanteessa paremmin kuin hyvin. Kotikentällä yleisö tukee joukkuetta ja uutta manageria varmasti hyvin, ja Liverpool-voitto on valanut uskoa faneihin (ja asiantuntijoihin) sen verran, että Shakespearen jatko vakiomanagerinakin on noussut esiin. Tästä kohteesta saa muuten pitkävetoon tällä hetkellä kertoimen 2.50.

Hull vieraissa ei vakuuuta

Tänään Leicesterin kettujen vieraaksi saapuu Hull City, joka on Valioliigassa tällä hetkellä toiseksi viimeisenä. Hull ei varsinaisesti ole vakuuttanut vieraissa, sillä 13 vieraspelin tuloksena on ollut tähän mennessä viisi pistettä – 1 voitto ja 2 tasapeliä maalierolla -22. Itse asiassa heikompaan vierassaldoon on pystynyt vain Leicester itse (3 pistettä) ja viime kierroksella kauden toisen vierastasurinsa nimenomaan Hullin kotikentältä hakenut Burnley (2 pistettä). Kun Leicester kotonaan on ollut keskikastia jo Ranierin alaisuudessa, on vaikea löytää perusteita sille, miksi Hull onnistuisi hakemaan tänään edes yhtä pistettä.

Leicesterin kotivoitosta tarjotaan tänään mielestämme selkeitä ylikertoimia monella sivustolla. Pitkävedon kerroin kotijoukkueen voitolle liikkuu kirjoitushetkellä noin 1.85 tuntumassa hieman sivustosta riippuen, ja me otamme tämän lahjan kiinni mielellämme.

Pitkävetovihje Liverpool – Arsenal

liverpool_pitkävetovihjeetLiverpoolille maanantain liigapeli Leicesteriä vastaan oli melkoinen pannukakku. Tänä iltana joukkue saa vastaansa Arsenalin Anfieldillä. Kyseessä on todella tärkeä ottelu molemmille joukkueille, sillä kummankin kuntokäyrä on näyttänyt viime aikoina lievästi alamäkeen.

Liverpoolin on parannettava otteitaan, jotta mahdollisuudet Mestareiden liigaan ensi kaudelle säilyvät, eikä Arsenalin tilanne ole juuri sen selkeämpi. Chelsean jäljessä sijoja 2. – 6. miehittävät joukkueet ovat juuri nyt vain viiden pisteen sisällä, joten varaa virheisiin ei ole – ei varsinkaan keskinäisissä otteluissa. Siksi ennakkoimme tästä pelistä vähämaalista, vaikka molemmat joukkueet ovatkin normaalisti melko maalirikkaita.

Myös pitkävedon kertoimista huomaa, että tilastot tukevat overia. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi jopa 2.25, joka on ottelun tärkeyden huomioiden selkeä ylikerroin.