Veikkauskioski

Vedonlyöntivihjeet Leicester – Liverpool – aika jälkeen Ranierin

valioliiga_vedot_2017

Niinhän siinä sitten kävi, että sankarista tuli konna kahdessa kauden kolmanneksessa. Noh, konna on ehkä hieman liikaa, kun puhutaan mestarivalmentaja Ranierista. Kengän kuvan mies sai takamukseensa joka tapauksessa vain 25 Valioliiga-ottelua sen jälkeen, kun oli johdattanut Leicesterin shokkimestaruuteen.

Ymmärrettävää sinänsä, että Leicester on tällä hetkellä Valioliigassa ensimmäisellä putoamissijalla, mutta kyllähän tämä kertoo omaa kieltään siitä, millaisessa jalkapallomaailmassa nykyään elämme. Hieman omituisen asiasta tekee se, että vielä viime viikolla Leicester näytti parantaneen hieman, kun se haki Sevillasta tärkeän vierasmaalin (tappio toki 2-1).

Miten Leicester reagoi valmentajanvaihdokseen? Lue vedonlyöntivihjeet Valioliigan maanantai-illan otteluun Leicester – Liverpool alta.

Kirjoittaako Shakespeare oman lukunsa menestystarinaan?

Claudio Ranierin pakattua laukkunsa Leicesterin penkin päässä naruista vetelee väliaikainen “caretaker manager” Craig Shakespeare. Kuten näissä tilanteissa usein, kyseessä on joukkueen hyvin tuntema kaveri, joka on ollut suuressa roolissa Leicesterissä jo pitkään. Luottamusongelmia ei siis varmasti ole, vaan pelaajiston voisi kuvitella reagoivan tilanteeseen kohtalaisen hyvin.

Shakespeare tuskin lähtee suuria muutoksia tai taktisia hienouksia tekemään, vaan kentällä nähtäneen tänään kovaa taisteleva ja ehkäpä hieman yksinkertaisettu versio Ranierin Leicesteristä. Hyviä uutisia Shakespeare sai siinä mielessä, että kesällä seuraan hankittu Islam Slimani lienee jo pelikunnossa.

Vedonlyöntivihjeet otteluun Leicester – Liverpool

vetovihjeet_valioliigaNyt on hyvä hetki hakea yllätystä ja laittaa pelimerkit Leicesterille paristakin syystä.

Ensinnäkin valmentajanvaihdos lisää aina hieman yllätyksen mahdollisuutta, sillä monessa tapauksessa joukkue yltyy taistelemaan entistä kovemmin – varsinkin, jos erottamista seuraava ottelu pelataan kotikentällä, kuten asian laita nyt on.

Toinen syy on tämän illan vastustaja Liverpool. Sarjan viidentenä majailevat punapaidat nappasivat edellisestä pelistään vihdoin voiton, mutta mitään riemukulkua Liverpoolin meno ei ole ollut. Ero hyvän ja huonon päivän välillä on valtava, ja se on maksanut paljon pisteitä Valioliigassa 2016/2017. Kertoimenlaskijat tuntuvat edelleen yliarvostavan Liverpoolia, ja vierasvoitolle tarjottava 1.65 on kertoimena reilusti alakanttiin.

Leicesterin kertoimet pitkävedossa ovat sen sijaan kunnossa. Tällä hetkellä kotivoitolle annetaan melkoista lahjakerrointa, sillä rahansa voi saada takaisin kuusinkertaisena, mikäli laittaa pelimerkkinsä Shakespearen miehistölle. Valtavia summia tähän kohteeseen ei kannata sijoittaa, mutta yllätyksen merkit ovat ilmassa. Tällä kertoimella sitä kannattaa kokeilla.