Veikkauskioski

Sähäkkää säätöä säälipleijareista

liiga_jääkiekko_vinkit

Lauantai-Liigassa lähestytään sitä kammottua ja kaivattua “point of no return”-pistettä. Kierrokset käyvät vähiin ja jokainen niistä on elintärkeä. Veikkauskioski kiinnostui tällä kertaa erityisesti Lukon ja Ilveksen kohtaamisesta. Ilves haluaa pitää kymmenennen sijansa, kun taas Lukko hamuaa vähintään parin sijan nousua. Kyseessä on käytännössä nollasummapeli, sekä todennäköisesti Lukon pelit on pelattu tappion sattuessa.

Sarjataulukon 11. sijalta löytyy jääkiekon SM-liigassa Jukurit kolmen pisteen päästä Ilveksestä. Liigan toiseksi viimeistä sijaa pitävän KooKoon pleijaripaikkahaaveet ovat käytännössä kuolleet, eikä vähiten sen takia, että joukkue myi parhaat pelaajansa pois. Jukureilla on mukava rypäs pelaajia sijojen 22-25 välistä: Zach Budish ja molemmat Koivistot. Kookoon Juha-Pekka Haataja, tuo oululainen kovan luokan vääntäjä, löytyy sijalta 19. Tarkastellaan matseja hiukan lähemmin.

Kissapedot puolustavat reviiriään – vieraissakin

Kuten jo todettiin, johtaa kymmenennellä sijalla oleva Ilves Lukkoa kuudella pisteellä, mutta Lukko on aika hyvin viime aikoina. Riittääkö draivi mennä ohi kissapedoista? Molempien joukkueiden voiton kertoimet ovat noin kahdessa ja puolessa. Lukko on voittanut kolme viidestä viimeisestä kotipelistä.

Lukko on sarjataulukon toiseksi huonoimmat tilastot kotipeleistä – ainoastaan vastaan tulevalla Ilveksellä kotipelit ovat sujuneet heikommin. Mutta vieraissa Ilves on neljänneksi paras. Lukon vanha konkari Ville Vahalahti on liigan pistepörssissä kahdeksantena, ja on tehnyt vakuuttavaa työtä. Veikkauskioski ennakoi, että tästä tulee melkoisen tiukka matsi.

Jukuripäistä menoa luvassa

pitkäveto_sm_liigaJukurit ovat ilmeinen voittajasuosikki kertoimella 1,8. KooKoon voiton kerroin 3,75 lähestyy tasapelin kerrointa 4,25. Tosin Jukurit on voittaneet vain neljä kotiottelua kymmenestä viime
Ottelusta. KooKoo onnistui voittamaan Jukurit viimeisimmässä kohtaamisessa, mutta nykyisellä joukkueella ei ole paljoakaan yhteistä tuohon joukkueeseen. KooKoo on saanut kymmenessä vieraspelissä vain kaksi voittoa. Tästä ei tule tiukkaa, ellei ihmeitä tapahdu.

Lauantain pitkävetolappu

Lukko – Ilves -ottelusta tulee todella tiukka ottelu. Veikkauskioski kallistuu kuitenkin Lukon Moneylinen suuntaan, minkä lisäksi ihan kunnon tasapeliveto about nelosen kertoimella vaikuttaa todella kiinnostavalta. Tässä ottelussa tulee varmasti kolhuja, sillä sen verran tärkeä se on molemmille joukkueille. Tämä on myös erinomainen Live-vetokohde, sillä sen verran tiukkaa vääntöä siitä tulee.

Jukurit tulee viemään KooKoota kuin pässiä narussa. Veikkauskioski bongasi Jukurien -1 tasoitusvedon yli 2,50 kertoimella. Kahden maalin tasoitusveto lähtee nelosen kertoimella pitkävedossa. Kumpikin tasoitusveto on Veikkauskioskin mieleen, mutta kumman sinä valitset?