Veikkauskioski

La Ligassa herkkupalana Madridin derby – lue ennakkomme

la_liga_vihjeet_2016

Espanjan pääsarjaa La Ligaa on ehditty pelata 11 ottelukierroksen verran. Sarjataulukon kärjessä on tällä hetkellä La Ligan ainoa tappioton joukkue, pääkaupungin ylpeys Real Madrid. Tänä iltana Realilla on kuitenkin edessään todella kova haaste, sillä klo 21.45 Suomen aikaa potkaistaan käyntiin Madridin Derby.

Ottelu pelataan Atletico Madridin kotikentällä Estadio Vicente Calderonilla, joten Madridin punavalkoraitaiset lähtevät peliin pitkävedon kertoimien mukaan suosikkina. Vaan onko Atletico todella suosikki voittamaan tänä iltana? Lue Veikkauskioskin ennakko ja veikkausvinkit La Ligan otteluun Atletico Madrid – Real Madrid alta.

Ennakko: kaksi heikkovireistä madridilaisjoukkuetta

Molemmat Madridin joukkueista ovat heikossa vireessä. Näin voitaneen sanoa, jos kriteerit pidetään korkealla, kuten näiden joukkueiden kohdalla on tehtävä.

kertoimet_jalkapallo_laligaReal Madrid on siis edelleen tappiota sekä kotimaan kentillä että Mestareiden liigassa 2016 / 2017, mutta viime aikoina peli ei ole sujunut aivan toivotulla tavalla. Real jäi tasapeliin peräti neljässä ottelussa peräjälkeen UCL:ssä ja La Ligassa, eikä Zinedine Zidanen kaljua taputeltu varsinkaan Eibar- ja Villarreal-kotitasureiden jälkeen. Edellisessä pelissä “Los Blancos” onnistui kuitenkin voittamaan Leganesin kotikentällään.

Atletico on ollut tällä kaudella Mestareiden liigassa ja kotikentällään voittamaton. Mestareiden liigassa Diego Simeonen suosikit tyrmäsivät jopa itsensä Bayern Münchenin, joten Atleticoa on turha aliarvioida tälläkään kaudella. La Ligassa Atletico Madrid on kuitenkin hävinnyt vieraissa kaksi kertaa kolmeen viime otteluun – edellisessä pelissä Real Sociedad voitti madridilaiset 2 – 0.

Veikkausvihjeet otteluun Atletico Madrid – Real Madrid

Derbyn asetelmat ovat selkeät. Atletico luottaa edelliskausilla La Ligassa hyvin toimineeseen taktiikkaan, jossa se iskee vastaan nopeasti ja pelaa aggressiivisesti suurella sydämellä. Real ottaa ottelun haltuunsa ja uskoo siihen, että sen yksilöiden taito riittää luomaan tarpeeksi paikkoja tiukasti puolustavaa Atletico- muuria vastaan.

Atletico on ollut viime vuosina niskan päällä La Liga -derbyissä, joten Realilla on periaatteessa näytön paikka. Toisaalta Zidanen miehistölle riittää tästä pelistä hyvin tasurikin, joten mitään liiallista hyökkäysintoa on turha valkoisiltakaan odottaa. Uskomme Zidanen lähtevän peliin yllättävänkin rauhallisesti, joten vähämaalinen tasuri vaikuttaa kertoimien valossa parhaalta vedolta. 3.40 tasapelistä ja tulosvedon 0 – 0 kertoimella 11.00 vaikuttavat parhailta pelikohteilta. Suuria rahoja näihin ei kannata sijoittaa, mutta muutaman panosyksikön molemmat kertoimet ansaitsevat.