Veikkauskioski

Valioliiga-viikonlopun pitkävetolapulle tasapelejä

veikkausvinkit_valioliiga

Herranen aika. Viikonloppuna on luvassa kymmenen ottelua Valioliigaa, joista kahdeksan pelataan lauantaina. Onneksi taulutelkkarien hinnat ovat tippuneet ja isompiin saa vaikka mitä kuvanjakotekniikkaa. Monta isoa screeniä olohuoneeseesi mahtuu? Viisi? Tuskin kahdeksaa kuitenkaan. Olisiko aika vaihtaa isompaan asuntoon? Kasaa Veikkauskioskin pitkävetovihjeillä kunnon vetolappu, niin kuka tietää, ehkä pääset hyvään alkuun asuntosäästämisessä.

Crystal Palace kohtaa Manchester Cityn

Kun tilastoja tarkastellaan, pomppaa niistä esiin se, että Crystal Palace on hävinnyt kahdeksasta Manchester Citya vastaan pelatusta Valioliigan ottelusta seitsemän. Manchester Cityn David Silva on onnistunut kolmesti maalinteossa Palacea vastaan, ja joukkue on onnistunut pitämään verkon puhtaana viidessä ottelussa kuudesta. Crystal Palace on ei ole saanut voittoa viiteen otteluun, mutta kotitilastot ovat hiukan paremmat.

Manchester Citylla oli kova voittoputki, joka kuitenkin katkesi. Joukkue palasi voittoisien vierasmatsien pariin kukistettuaan West Bromwichin 0-4 lokakuun lopulla. Crystal Palacen voitto on erittäin epätodennäköinen, mutta ehkä joukkue venyy tasapeliin?

Valioliiga-lauantain aloittaa Manchester United – Arsenal

valioliigan_pitkaveto_2016Jose Mourinhon tilastot Arsenalin Arsène Wengeriä vastaan puhuvat ihan omaa kieltänsä. Eikä se kieli ole Ranska. Viimeisistä 15 Valioliigan ottelusta Mourinho on napannut 5 voittoa ja Wenger on napannut… yhden. Tasapelejä on tullut kuusi. United on tosin napannut vain kaksi pistettä Stokea ja Burnleyta vastaan pelatuista otteluista, ja Eurooppa-liigassakin tuli turpiin. Paul Pogbaa ja Zlatan Ibrahimovicia nyt ei tarvitsisi edes mainita.

Suoraan sanottuna pitkävedon kertoimet eivät ihan vakuuta. Suurta ylikerrointa on vaikea löytää, kuten isoissa peleissä yleensä. Ei silti, tämä tulee joka tapauksessa katsottua, koska tämä on ainoa matsi, joka pelataan eri aikaan kuin 7 muuta ottelua. Ja koska se tulee katsottua, niin miksi ei samalla laittaisi pientä vetoa lapulle?

Viikonlopun pitkävedot näyttävät tasaisilta

Vaikka Mourinho ei ole hävinnyt yhtään Valioliigan ottelua Arsenalia vastaan, niin Manchester United – Arsenal -otteluun Veikkauskioski lähtisi live-vedot edellä. Eli katso ensin, miten peli etenee ja pistä panosta sisään. Tee cash-out, jos et kestä jännitystä. Voit lukea lisää live-vedonlyönnistä täältä. Suoraan sanottuna, tässä on vaikea nähdä kumpaakaan joukkuetta ennakkosuosikkina, mikä näkyy myös kertoimissa. Tasoitusvetojen kertoimet ovat suorastaan surkeita, joten vedetään riita poikki, ja isketään oikein kunnon riskialtis tasuri lapulle kertoimella 3,40. Ehkä jopa 0-0 tasuri. Sellaiseen voi etsivä löytää jopa 10,00 kertoimen, jos vain kantti kestää.

Manchester Cityn voiton kerroin on räkäsurkea 1,50, joten ellet halua sitä boostaamaan yhdistelmävetoa, niin Palacen yhden maalin tasoitusveto lähtisi noin kahden kertoimella – mutta älä tartu siihen. Miksi? Paras mihin Palace melko varmasti voi venyä on tasapeli, ja se lähtee kertoimella 4,50. Riskialtista, mutta ainahan vedonlyönti on.