Veikkauskioski

Kuka voittaa jalkapallon Mestareiden liigan 2016?

Jalkapallon suurin seurajoukkuekilpailu Mestareiden liiga on ehtinyt jo ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle saakka. Ensimmäiset neljännesvälieräottelut pelattiin helmikuussa, eikä otteluparien ensimmäisissä osissa nähty yllätyksiä. Suuret joukkueet näyttävät jyräävän vahvasti jatkoon, mikä tietää todella mielenkiintoisia kamppailuita puolivälieriin.

Vaan mikä joukkue voittaa jalkapallon Mestareiden liigan 2016? Veikkauskioski arvioi tässä artikkelissa joukkueiden mahdollisuuksia nostaa pyttyä Mestareiden liigan finaalissa Milanossa, San Siron stadionilla 28. toukokuuta. Huomionarvoista on se, että kumpikaan Milanon joukkueista – AC Milan ja Internazionale – ei ollut tänä vuonna kilpailussa mukana.

Suosikit jylläävät Mestareiden liigassa 2016

Tähän mennessä suurin yllätys Mestareiden liigassa oli Manchester Unitedin putoaminen Eurooppa-liigan puolelle, sekä H-lohkon marssijärjestys, jossa Valencia ja Lyon pitivät perää. Muuten suosikit menivät vakuuttavasti jatkoon alkulohkostaan, ja jatkoivat hyviä otteitaan myös ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

Veikkauskioskin arvion mukaan Mestareiden liiga 2016 on neljän kauppaa. Tähän nelikkoon kuuluvat Espanjan jättiläiset Barcelona ja Real Madrid, Saksan ylpeys Bayern München sekä Zlatanin johtama Paris Saint-Germain, eli PSG.

Hallitseva mestari Barcelona on ykkössuosikki

Barcelonan Mestareiden liigan voitosta tarjotaan ennen toista neljännesvälieräottelua kerrointa 2.75. Lohkonsa helposti voittanut Barcelona aloitti myös pudotuspelivaiheen todella vakuuttavasti,. Se voitti Arsenalin vieraissa 2 – 0 kahdella Leo Messin maalilla, eikä Arsenal varmasti enää nouse otteluparissa voittoon asti. Tällä kertoimella Barcelonan mestaruutta ei tosin kannata pelata.

Bayern München hoitaa Juventuksen kotonaan

Bayern München voitti F-lohkon jättäen taakseen juuri mainitun Arsenalin. Lohkovaiheeseen mahtui yksi tappio, mutta muuten baijerilaisten meno oli vakuuttavaa. Ensimmäisessä pudotuspelivaiheessa se kohtaa Juventuksen. Ensimmäinen osa Torinossa päättyi 2-2 tasuriin, mutta Veikkauskioski ennustaa Bayernin jatkavan lopulta suht helposti kotikentällään. Kerroin voittajaksi ei liene yli tai alikerroin: 4.00.

Real Madrid jatkaa helposti puolivälieriin

Real Madridin mestaruuskertoimet liikkuvat noin 6.50 tuntumassa. Se jatkaa lähes tulkoon varmisti Barcelonan tapaan jatkopaikkansa puolivälierissä heti, kun se voitti AS Roman vieraissa niin ikään 0 -2. Maalintekijöinä kunnostautuivat Cristiano Ronaldo ja Jese Rodriguez.  Toinen ottelu lienee pelkkä muodollisuus, ja Realin pelaamista Mestareiden liigan voittajaksi 2016 voi tällä kertoimella jo harkita.

Yllättääkö PSG?

Zlatan Ibrahimovicin Paris Saint-Germain pelasi  samassa alkulohkossa Real  Madridin kanssa. Se osoitti pystyvänsä pelaavaan tiukkoja matseja myös aivan Mestareiden liigan huippujoukkueita vastaan, sillä Realin ja PSG:n keskinäiset pelit päättyivät 1 – 0 Madridissa ja 0 – 0 Pariisissa. Lohkovaiheessa PSG:n puolustus piti todella hyvin –omiin meni vain 1 maali kuudessa pelissä.

Ensimmäinen pudotuspeliottelu Chelseaa vastaan päättyi PSG:n 2 – 1 voittoon, joten pariisilaisilla on vielä tekemistä jatkopaikan varmistamisessa. Veikkauskioski uskoo kuitenkin PSG:n yllätysmahdollisuuksin, ja se on mielestämme paras pelikohde juuri nyt kertoimella 12.