Veikkauskioski

Vedonlyönti jalkapallon EM-kisojen 2016 maalikuninkaasta

Jalkapallon EM-kisat 2016 ovat tämän kesän odotetuin urheilutapahtuma. Ranskassa 10.6. – 10.7. pelattava turnaus kokoaa yhteen 24 Euroopan parasta futismaata, jotka jaetaan kuuteen eri lohkoon. Joukkuemäärää on siis kasvatettu aiemmasta 16 joukkueesta. Se  tarkoittaa samalla sitä, että kisoissa pelataan ennätysmäärä otteluita: kaikkiaan 51 kappaletta.

Veikkauskioski tarjoaa sinulle paljon EM-2016 uutisia ja vetovinkkejä ennen kisoja. Pääset lukemaan arvioitamme eri lohkoista, joukkueista ja niiden tärkeimmistä pelaajista. Tässä artikkelissa keskitymme jälkimmäiseen kategoriaan ja esittelemme sinulle muutaman hyvän vedonlyöntivihjeen EM-kisojen 2016 maalikuninkuusvetoihin.

Vedonlyönti jalkapallon EM-kisojen maalikuninkaasta on jo käynnissä

Vaikka kisoihin on vielä muutama  kuukausia aikaa, käy EM-2016 vedonlyönti jo kuumana. Vertailimme hieman parhaiden kansainvälisten vedonlyöntisivustojen kertoimia, ja valitsimme sinulle alle muutaman pelikohteen, jotka ovat arviomme mukaan ylikertoimia. Kaikki alla esitellyt pelikohteet ovat siis suoria vetoja jalkapallon EM-kisojen maalikuninkaasta. Jos haluat itse vertailla kertoimia, on esimerkiksi Oddchecker-sivusto siihen sopiva työkalu.

Olivier Giroud, Ranska – kerroin 17

Isäntäjoukkue Ranska on jälleen kerran noussut otsikoihin kyseenalaisella tavalla ennen kisoja. Ykköshyökkäjä Karim Benzemaa syytetään toisen Ranskan pelaajan, Mathieu Valbuenan kiristämisestä seksinauhalla. Ah, niin ranskalaista.

Tutkimus on edelleen kesken, ja Benzema on valittu Ranskan kisajoukkueeseen. Nähtäväksi kuitenkin jää, miten päävalmentaja Didier Deschamps skandaaliin reagoi. Veikkauskioski ennakoi, että Arsenalin huippukärki Oliveir Giroud saa mahdollisuden heti avausottelussa Romaniaa vastaan. Yksi maali siinä, ja Giroud voi sementoida paikkansa Ranskan ykköshyökkääjänä. Ranskan lohkossa pelaa Romanian lisäksi myös Sveitsi ja Albania, joista jälkimmäinen on kisojen heikoin joukkue. Näitä vastustajia vastaan Giroud’lla on hyvä mahdollisuus tehtailla useampia maaleja jo alkulohkossa. Kerroin 17 on ehdottomasti pelaamisen arvoinen.

Robert Lewandowski, Puola – kerroin 19

Saksalaisen mahtijoukkueen Bayern Münchenin ykköskärki Robert Lewandowski on huippuiskussa. Seurajoukkuetehojen lisäksi mies tehtaili uskomattomat 13 maalia EM-karsinnoissa – eniten kaikista pelaajista.

Jos Lewandowski pelaisi esimerkiksi Saksan riveissä, huitelisi hänen kertoimensa jossakin seitsemän ja kahdeksan tienoilla. Puolaakaan ei kuitenkaan kannata aliarvioida, ja se jatkaa pudotuspeleihin suurella todennäköisyydellä. Puolan C-lohkossa pelaavat Saksa, Ukraina ja Pohjois-Irlanti, joten mistään kuolemanlohkosta ei ole kyse. Lewandowski tuntee myös Saksan puolustuslinjan perinpohjin, ja Veikkauskioski odottaa mieheltä tehoja myös siinä ottelussa. EM-karsintojen ykköstykkiä pelaa  oikein mielellään kertoimella 19.

Mario Götze, Saksa – kerroin 27

Kolmas valintamme vedonlyöntiin EM-kisojen maalikuninkaasta on Saksan Mario Götze. Kuten sanottua, Saksa pelaa samassa lohkossa Puolan kanssa. Turnaukseen ykkössuosikkina lähtevän Saksan hyökkäysosasto on käsittämättömän kova. Nelikko Mezut Özil, Marco Reus, Thomas Müller ja Götze kelpaisi varmasti joukkueelle kuin joukkueelle. Vaikka Saksan maalit tapaavat kisoissa usein jakautua monen eri pelaajan välille, on Götze näistä neljästä todennäköisesti se varsinainen kärkimies – ja samalla kokeilemisen arvoinen maalikuninkaaksi kertoimella 27.