Veikkauskioski

HJK vai SJK? Lyö vetoa Veikkausliigan voittajasta 2016

Kotimaisen Veikkausliigan alkuun ei ole enää kuin alle kaksi kuukautta, ja vedonlyönti Veikkausliigan voittajasta 2016 on jo täydessä käynnissä. Sarja on tänä vuonna mielenkiintoisempi kuin pitkään aikaan, sillä viime kaudella seinäjokelainen SJK lopetti viimein Helsingin Jalkapalloklubin voittoputken ja vei mestaruuden Pohjanmaalle. Seurauksena tästä on ollut todella mielenkiintoinen off-season, jonka aikana sekä HJK että SJK ovat tehneet joukon kovia värväyksiä. Veikkauskioski teki pienen katsauksen siihen, miltä joukkueiden voimasuhteet näyttävät juuri nyt.

Vedonlyönti Veikkausliigan voittajasta 2016 on kahden kauppaa

Veikkauskioskin toimituksessa on selvä konsensus siitä, että kauden 2016 Veikkausliigan voittaja löytyy kaksikosta HJK ja SJK. Sitä kuvastavat myös voittajakertoimet vedonlyöntifirmoilla juuri nyt, sillä niiden valossa HJK on lievä suosikki ottamaan tittelin takaisin itselleen. Asetelma on kuitenkin tasaisempi kuin vuosiin. Juuri nyt HJK:lle tarjotaan Veikkausliigan voitosta vähän alle kahden kertoimia hieman vedonvälittäjästä riippuen, kun taas SJK:n kertoimet ovat noin 2.5.

HJK menetti lähes koko joukkueensa

Veikkausliigakausi 2015 oli HJK:lle vaikea. Mika Lehkosuon suojattien peli ei lähtenyt sujumaan missään vaiheessa, ja lopullisesti kausi hajosi käsiin kazakstanilaisen Astanan tiputettua Klubin Mestareiden Liigan karsinnoista viimeisellä minuutilla – ja vieläpä tuomarivirheen avustamana.

Tästä HJK ei enää toipunut, ja kolmas sija Veikkausliigassa tiesi samalla sitä, että joukkueesta alkoi joukkopakko. Rasmus Schuller, Demba Savage, Erfan Zeneli ja monet muut Klubin runkopelaajat siirtyivät ulkomaille. HJK on kuitenkin ollut aktiivinen talven siirtomarkkinoilla, ja puolustuspään laatu sekä 3 vuoden sopimus keskikentän moottori Anthony Annanin kanssa asettaa Klubin vedonlyöjien ykkössuosikiksi myös kauden 2016 Veikkausliigassa.

SJK vahvistui Alexei Eremenko Juniorilla

SJK ja Simo Valakari juhlivat kauden 2015 lopuksi yllätysmestaruutta. Vuonna 2016 edessä ovat siis Mestareiden Liigan karsinnat, ja niihin SJK on valmistautunut hankkimalla riveihinsä muun muassa ex-maajoukkuetähti Alexei Eremenko Juniorin ja jo viime kaudella joukkueessa lainalla pelanneen Roope Riskin. Molemmat ovat huippupelaajia Veikkausliigaan, ja kun SJK ei ole menettänyt pelaajiaan Klubin tapaan, ovat seinäjokilaiset varmasti mukana taistelussa Veikkausliigan voitosta myös vuonna 2016. Nähtäväksi jää, riittääkö se Klubin resursseja vastaan.

Nappaa ilmaiset vedot NordicBetiltä ja lyö vetoa Veikkausliigasta

Sinivalkoinen NordicBet on oiva valinta vedonlyöntisivustoksesi, jos olet kiinnostunut Suomen sarjoista sekä jalkapallon että jääkiekon puolella. Laaja kohdevalikoima, hyvät kertoimet ja toimiva live-vedonlyönti takaavat sen, että voit halutessasi siirtää sivustolle vaikka koko pelikassasi. Jos et ole aiemmin pelannut NordicBetillä, voit myös kasvattaa pelikassaasi aloitusbonuksen myötä: uusille pelaajille on tarjolla kolme 50 euron arvoista ilmaisvetoa.

Lyö vetoa Veikkausliigan voittajasta 2016 NordicBetillä