Veikkauskioski

KHL:n korkein kerroin -kisa – ota riski ja voita!

khl_vihjeet_2018

Syksy alkaa olemaan täällä, ja lätkäkausi on käynnistynyt. KHL:n neljäs kierros on käynnissä, ja kyseessä on myös Jokereiden neljäs KHL-kausi, joten nyt voidaan puhua jo rutiinitoiminnasta. Seuraavaksi vastustajana toimii Dynamo Moskova. Veikkauskioski on tietysti etsinyt parhaat tarjoukset Jokerien seuraavaan otteluun.

Jokerien kausi alkoi maalijuhlalla, kun Dynamo Minsk kaatui vakuuttavasti luvuin 1-6. Kakkoskierroksella kävin päin vastoin, kun SKA Pietari jätti Narrit nollille. Kolmas ja viimeisin ottelu ottelu oli jotain siltä väliltä. Yaroslaw johti ottelua, kun Jokerit pääsi viimeisessä erässä tasoihin Petri Kontion maalilla. Matsi Lokomotiv Yaroslawia vastaan ratkesi jatkoajalla Brian O’Neilin maalilla, kiitos Olli Palolan syötön.

Kuka nappaa KHL:n korkeimman kertoimen?

Veikkauskioski kaivoi esiin kivan tarjouksen: NordicBetillä on käynnissä Korkein kerroin -kampanja, jossa on jaossa jopa 500 euron lahjakortteja, Jokerien pelipaitoja sekä tuotepaketteja. Säännöt ovat simppelit: lyö ainakin kahden euron veto mahdollisimman korkealla kertoimella. Yhden kohteen tulee olla ainakin 1,50 kertoimen KHL- tai CHL-kohde, mikä jättää paljon tilaa vääntää kertoimet kattoon. Kymmenen parasta voittaa palkintoja, mutta kisa on kova, sillä viime viikon voittaja nappasi melkein 400 kertoimen. Muista klikata “osallistu” -painiketta promosivulta.

Jokerit lähtee Moskovaan ennakkosuosikkina

khl_vedot_2017Kotikenttäetu tai ei, niin Jokerien NordicBetin kerroin 2,45 on matalampi, kuin Dynamo Moskovan 2,45. Tasapelin kerroin on 3,95. Viime kaudella isäntäjoukkue voitti kaikki kuusi Jokereita vastaan pelattua ottelua – joista viisi varsinaisella peliajalla. Kuinka paljon kannattaa viime vuoden tilastoja tuijotella, on jokaisen omalla vastuulla, mutta kotijoukkueen päävalmentaja on edelleen Sergei Oreshkin.

Kuitenkin tilastollisesti jossakin vaiheessa se tappioputkenkin pitää katketa, joten miksi ei nyt? Ehkä kuitenkin 1,85:n kertoimen Moneylinena, eli että Jokerit voittaa joko varsinaisella peliajalla, tai sen jälkeen.

Jos sinulla ei vielä ole tiliä NordicBetillä, niin hieno homma. Saat nimittäin heti alkuun 100 % vedonlyöntibonuksen sataseen asti. Seuraa Veikkauskioskin KHL-artikkeleja, niin saat aina parhaat tarjoukset.