Veikkauskioski

Riskitön 50 € Valioliiga-veto: Chelsea – Everton

valioliiga_vetovinkit - Copy

Valioliigan kolmas kierros on käynnissä, ja Veikkauskioski on jälleen etsinyt parhaan tarjouksen huippumatsiin. Hallitsevan mestarin Chelsean kamppailu jatkuu sunnuntaina, kun vastaan tulee Everton F.C. Everton pelasi tasan Manchester Cityä vastaan ottelussa, jossa vierasjoukkueen legendaarinen kapteeni Wayne Rooney teki 200. maalinsa Valioliigassa. Rooneyn edellä on enää Alan Shearer, mutta hänen yli päästäkseen Rooneyn täytyy tehdä vielä 60 maalia. Jos uskot, että Rooney aloittaa tuon urakan tässä ottelussa, niin NordicBet tarjoaa sille kerrointa 9,00.

Sen lisäksi tuo suosittu vedonlyöntisivusto tarjoaa riskitöntä 50 euron mobiilivetoa fudiskauden alun kunniaksi. Osallistuminen on helppoa, lyöt 50 euron mobiiliveto esimerkiksi Valioliigassa, Bundesligaan, Serie A:ssa tai La Ligassa. Muista liittyä mukaan kampanjasivulta ja aktivoida sininen boksi vetokupongiltasi. Mikä parasta, tappio tullessa saat rahat takaisin ilman kierrätysvaatimuksia, joten mitä tässä on hävittävää?

Kesätauolta arkeen paluu vaatii herkistelyä

Chelsea koki Valioliigan alkukierroksella yllätystappion Burnleyta vastaan, kun vierasjoukkue pääsi ensimmäisellä puoliajalla karkaamaan kolmen maalin päähän, kiitos Sam Vokesin kahden ja Stephen Wardin yhden maalin. Lopputuloksena oli Chelsean 2-3 kotitappio toisen puoliajan Álvaro Moratan sekä David Luizin maalien ansiosta.

Sitten tuli voitto Tottenhamista, vaikka matkassa oli vähän mutkia. Chelsean avausmaalin iski puolustaja Marcos Alonso. Spurs oli lähellä tasoittaa Harry Kanen vedolla, mutta varsinaista tasoitusmaalia jouduttiin odottamaan, ja sen tekijäksi merkittiin Michy Batshuayi, joka laittoi rohkeasti päänsä Christian Eriksenin vapaapotkun väliin. Marcos Alonson toinen maali vei viimeisillä minuuteilla vierasjoukkueen voittoon. Kaksi maalia on kova suoritus, kenties Alonso tekee yhden tässäkin ottelussa. Kerroin sille on tasan kymppi. Iso riski, isot voitot: onneksi on NordicBetin riskitön veto.

Isoja riskejä riskittömällä vedolla

50e_riskiton_vetoChelsean voiton kerroin on 1,45, kun taas Everton lähtee tähän niinkin korkealla kertoimella, kuin 8,50. Chelsea on hankkinut riveihinsä vinon pinon uusia pelaajia, kun taas Evertonilta sivussa ovat ainakin Berkley, Coleman, Mori sekä Schneiderlin. Chelsealta sivussa ovat Gahill sekä Hazard. Joukkueiden välisissä viidessä viimeisessä ottelussa neljässä on tullut yli 2,5 maalia.

Kerroin sille, että sunnuntaista tulee maalijuhlapäivä, on 1,94 – eli melko liian alhainen riskittömälle vedolle. Yli 3,5 maalia lähteekin mukavalla kertoimella 3,45. Koska käsissä on kuitenkin NordicBetin riskitön veto, uskoo Veikkauskioski tasapelin kertoimella 4,50 olevan sopiva kohde. Tietysti koska rahat tulevat mobiilivedolla takaisin, voi Evertonin voittokin olla ihan harkinnan arvoinen kohde.