Veikkauskioski

Ilmaisvetoja NFL:n kauden avajaisiin

nfl_kausi_2017_18

Amerikkalainen jalkapallo on kiehtova ja taktinen laji, joka nostaa jatkuvasti suosiotaan myös Suomessa. Veikkauskioski odottaa perjantaita tavallistakin enemmän, sillä tuolloin alkaa NFL:n 98. Kausi, kun hallitseva mestari New England Patriots kohtaa Kansas City Chiefsin.

Suomalaisten betsaajien parissa suosittu NordicBet haluaa selkeästi lisätä tämän mainion lajin suosiota Suomessa, sillä tunnettu vedonlyöntisivusto tarjoaa 10 euron NFL-ilmaisvedon, kun lyöt yhden 10 euron NFL vedon 1,5 kertoimella. Ohjeet vedonlyöntibonuksen saamiseksi ovat samat kuin aina, eli klikkaa itsesi kampanjasivulle, osallistu kampanjaan ja lyö vetoa.

NFL-kauden avaa hallitseva mestari Patriots

NFL-kausi alkaa yhdellä perjantaisella ottelulla. Päivän ainokaisen ottelun lisäksi sunnuntaina pelataan peräti 12 ottelua, mutta tällä kertaa Veikkauskioski keskittyy hallitsevan mestarin avausotteluun. Tosiaankin, NFL:n 97. kausi 2016 – 2017 meni New England Patriotsin nimiin, ja joukkue on nytkin kertoimienlaskijoiden mielestä melkein varmasti menossa pudostuspeleihin kertoimella 1,06. Patriots voittaa tämän ottelun melko varasti kertoimella 1,25, mutta vedonlyöjiä kiinnostaa voittomarginaalit. Siitä lisää myöhemmin.

nfl_vedonlyöntivihjeet_bonusNordicBet tarjoaa lukuisia kiinnostavia kausivetoja, kuten kuka syöttää eniten 400 jaardin pelejä. Drew Brees on suosikki, mutta Patriotsin To Brady on kakkossuosikki kertoimella 5,5. NordicBetillä on tarjolla lukuisia pelaajakohtaisia kausivetoja sekä paljon muuta, kuten esimerkiksi kuka valmentajista saa ekana kenkää tällä kaudella ja kuka palkitaan parhaimpana. Patriots on voittajasuosikki, joten ymmärrettävästi päävalmentaja Bill Belichick saa pienimmän kertoimen 7,5. Indianapolis Coltsin päävalmentaja Chuck Pagano olisi NordicBetin kertoimen 3,5 mukaan saamassa todennäköisimmin kenkää. Toisen voitto on toisen tappio.

Veikkauskioskin kauden ensimmäinen NFL-pitkäveto

Patriots on tosiaan selkeä ennakkosuosikki, sillä tasoituksen on oltava yli 8,5, ennen kuin Kansasin kerroin tippuu alle Patriotsin. Tuo tasoitus Patriotsin voitolla lähtisi pitkävedon kertoimella 1,99, ja kaikista näistä se tuntuu hyvältä kohteelta ilmaisvetoa ajatellen. Kohde on todennäköinen, mutta silti tarpeeksi korkea, jotta osuessaankin tuo hiukan pesämunaa.

Mitä tulee yleisemminkin ilmaisvetoihin, niin niissä on tietty koulukuntaero. Jokin koulunkunta katsoisi, että ilmaisvetojen ja riskittömien vetojen tapauksessa kannattaa ottaa härskin korkeita kertoimia. Jokainen tavallaan. Niin, ja jos sinulle ei ole NordicBetin tiliä, niin sellaisen avaaminen kannattaa, sillä pääset tuplaamaan ensimmäisen talletuksesi rahan arvoisella tervetulotarjouksella. Veikkauskioskin matka kohti SuperBowlia alkaa aikaisin, älä sinäkään jää empimään.