Veikkauskioski

Keskiviikon Veikkausliigavinkit – vierasvoittojen kierros?

veikkausliigavinkit_keskviiikko

Viime lauantain Veikkausliigavinkit menivät Veikkauskioskin kannalta ihan kohtalaisesti, kun Lahti onnistui taistelemaan tasurin isännöidessään HJK:ta. JJK otti kuitenkin hieman yllättäen kauden ensimmäisen voittonsa, kun Gael Etock löysi maalijyvän. Kuinka käy Veikkausliigassa tänään keskiviikkona? Me veikkaamme, että luvassa voisi olla vierasvoittojen kierros.

31.5. Veikkausliigavinkit: Inter – FC Lahti

Lähdetään purkamaan vierasvoittojen kierrosta Turusta, jossa FC Inter kohtaa FC Lahden. Edellisessä pelissään Shefki Kuqin suojatit hakivat vierasvoiton Helsingin IFK:ta vastaan, mutta esitys oli kaukana vakuuttavasta – 2 paikkaa, 2 maalia kuvaa peliä hyvin. Lahti puolestaan oli melko aseeton Klubia vastaan kotonaan, mutta toisaalta puolustus piti yhtä kardinaalimokaa lukuun ottamatta hyvin.

Kuqin Inter on yksi niistä joukkueista, joita vastaan voi hakea tällä kaudella yllätyksiä. Inter ailahtelee pelistä toiseen paljon, ja kahta hyvää ottelua harvoin peräkkäin nähdään. Lahti on hyvä vierasjoukkue, joka voi hyvinkin hake pisteet Turusta. Pitkävedon kerroin 3.85 on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

31.5. Veikkausliigavinkit: VPS – HIFK

31.5_veikkausliigaVaasassa kohtaa kaksi joukkuetta, joiden maalieroja tarkastellessa olisi vaikea kuvitella, että toinen on sarjan kolmas ja toinen kymmenes. VPS on melko käsittämättömästi onnistunut saalistamaan 10 pelistä 17 pistettä, vaikka sen maaliero on 1; HIFK:n saldo 9 pelistä on 8 pistettä maalierolla -3.

Veikkauskioskilla on nähty useita pelejä molemmilta joukkueilta tällä kaudella, ja veikkaisimme tässä pelissä piilevän yllätysmahdollisuuden. VPS:n pallonhallintapeli sopii hyvin HIFK:lle, joka puolustaa tarkasti ja iskee nopeasti vastaan aina paikan saadessaan. Kun vierasjoukkueen kärjestä löytyy vielä kovia maalintekijöitä, vaikka se ei olekaan tällä kaudella tilastoissa näkynyt, sijoitamme HIFK:n kauden ensimmäiselle vierasvoitolle pienen panoksen kertoimella 4.1.

31.5. Veikkausliigavinkit: JJK – KuPS

JJK yllätti viime kierroksella ainakin Veikkauskioskin asiantuntijat, sillä Ilves kaatui Harjun kentällä lopulta lukemin 3–1. Putoamaan ennen kauden alkua tuomittu jyväskyläläisryhmä sai voitosta varmasti paljon kaivattua itseluottamusta, mutta mikään ei mielestämme ole muuttunut: JJK:ta vastaan kannattaa pelata kotona ja vieraissa, kunhan kertoimet ovat kunnossa.

Vierasjoukkue KuPS on omissa papereissamme toiseksi suurin mestarisuosikki heti HJK:n jälkeen. Jos Kuopiossa mielitään taistella kullasta loppuun asti, pitää tämän kaltaiset pelit voittaa 9 kertaa 10:stä. KuPS kierrätti viime lauantaina fiksusti pelaajistoaan, ja tänään kentälle marssinee ykkösmiehistö. Vierasvoitosta tarjottava 1.60 maistuu erinomaisesti.