Veikkauskioski

Vihjeet yön NHL-finaaliin – nappaa ilmaisvetosi!

finaali_vinkit_nhl_2017

Stanley Cupin voittoon on enää korkeintaan viisi NHL-ottelua. Tällä kertaa playoffsit siirtyvät Predatorsin kotikentälle Nashvilleen. Pittsburgh Penguins voitti molemmat kotipelinsä ja on kahden voiton päässä Stanley Cupin voitosta. Kiperä tilanne Nashville Predatorsille, jonka pitäisi nyt päästä voittoihin kiinni.

Molemmat ottelut olivat luonteeltaan samanlaisia: Predatorsin onnistui hallita peliä, mutta Penguins hoiti silti maalinteon. Viimeistelyn puutetta. Jäähyjä tuli etenkin viimeisimmässä ottelussa runsaasti, ja maalit syntyivät virheiden seurauksesta. Penguins osasi käyttää tilaisuudet paremmin hyväkseen. Jatkuuko sama meno Nashvillessa Predatorsin kotiyleisön edessä?

Ai niin, nyt korvat höröllä. Betsafella on jaossa jopa 20 euron ilmaisveto Stanley Cupin finaaliin. Saat sen lyömällä 50 euron single-vedon Playoffseissa ainakin keroimella 1,8. Eli jos esimerkiksi nyt lyö vetoa sunnuntaiyön ottelusta, niin saat ottelusarjan seuraavaan, eli neljänteen matsiin tuon 20 euron ilmaisvedon – ei yhtään pöllömpi diili, eihän? Toivottavasti tämä NHL-herkku ei lopu ihan niin aikaisin, eli toivotaan, että Penguinsin neljäs voitto ei tule neljän ensimmäisen ottelun aikana. Tästä syystä Veikkauskioski lähtee tsemppaamaan Nashville Predatorsia – mutta se, että lyömmekö vetoa joukkueen puolesta jää nähtäväksi.

Kykeneekö Predators venymään voittoon

nhl_finaali_ilmaisvetoPenguins tosiaankin voitti kaksi edellistä kohtaamista ja oli joukkue, joka kehittyi kahden matsin välissä enemmän. Mutta miten käy, kun NHL-show siirretään Nääsvilleen? Edellinen kohtaaminen oli lokakuussa, ja tuolloin Nashville vei sen 5-1. Betsafen kertoimet suosivat Predatorsia. Varsinaisen peliajan kotivoitto Nashvillessä lähtee kertoimella 2.26. Tasapelin kerroin on 3.85, ja Penguinsin varsinaisen peliajan voittokerroin on 2.85. Mitä kertoimista voi päätellä?

Edellisten kahden pelin perusteella voisi tuntua siltä, että Penguins luistelee Stanley Cupin voittoon viemällä ottelusarjan neljän ensimmäistä ottelua. Mutta kotikenttäetua ei voi aliarvioida: Nashville on kokenut 20 viimeisessä kotipelissä vain neljä tappiota, ja niistäkin kolme jatkoajalla. Nashvilleltä sivussa ovat Kevin Fiala, Ryan Johansen ja kenties myös Colin Wilson. Penguinsin riveistä on varmuudella poissa Kris Letang sekä mahdollisesti Tom Kuhnhackl että Chad Ruhwedel. Predatorsin on onnistunut hallita peliä, mutta viimeistelyn puute on paistanut läpi. Penguins osaa tarttua tilanteisiin paremmin. Onnistuuko joukkue kotiyleisön edessä paremmin? Miten Pekka Rinne suoriutuu sunnuntaina?

Sunnuntain NHL-sinkkuveto pitkävetolapullesi

Tosiaankin, tällä kertaa Veikkauskioski ei kikkaile yhdistelmävetojen ja muiden sellaisten kanssa, sillä Betsafen 20 euron ilmaisveto täytyy kahmia seuraavaan tiistaiyön otteluun. Predatorsin moneyline, eli voitto jatkoaika ym. mukaan lukien, jää ärsyttävästi juuri alle tuon 1,80 kerroinrajan.

Kympin riskittömiä vetoja voi iskeä vaikka mihin kikkailuihin, mutta monille tuo 50 euroa on hitusen suuri summa pois heitettäväksi, joten katsotaan millaisia kertoimia Betsafelta löytyy. Paljon riippuu siitä, että saako Predators maalihanat auki. Veikkauskioski uskoo, että joukkue onnistuu maalinteossa kotiyleisön edessä, mutta aikaisempien kohtaamisten tavoin se ei tapahdu ensimmäisen erän alussa. Veikkauskioski pelaa varman päälle ja lyö vetoa, että ensimmäinen maali tehdään yli 10 minuuttia pelin alkamisen jälkeen. Kerroin tälle on enteellisesti tasan 1,80.