Veikkauskioski

FA Cupin finaalin vedonlyöntivihjeet – voittaako Chelsea tuplan?

fa_cup_finaali_2017

Valioliigan kausi 2016/17 on jo saatu päätökseensä, ja mestaruusjuhlatkin ovat jo ehtineet hieman Lontoossa laantua. Chelsea vei mestaruuden lopulta Tottenhamin edestä melko selkeällä erolla, ja 93 pisteen saalis 38 ottelusta on melkoinen saavutus. Englannin liigakausi ei kuitenkaan vielä ole ohi, sillä tänä iltana luvassa on herkkua FA Cupin finaalin muodossa. Onko Chelseasta voittamaan himoittua tuplaa, vai nappaako Wenger sittenkin tältä kaudelta pokaalin? Lue vedonlyöntivihjeet FA Cupin finaaliin alta.

FA Cupin finaaliennakko: Chelsea selkeä suosikki

FA Cupin finaalinäyttämönä toimii tälläkin kaudella Lontoossa sijaitseva Wembley Stadium, joten kummankaan joukkueen ei tarvitse turhaan matkata kovin kauas kotikonnuiltaa. Lehtereille mahtuu lähes 90 000 silmäparia, ja stadion on odotetusti loppuunmyyty, joten tunnelma nousee varmasti pelin ansaitsemalle tasolle.

Välierissä nähtiin jo melkoisia huippukamppailuita. Chelsea sai vastaansa Tottenhamin, joka kaatui lopulta sinisten käsittelyssä lukemin 4–2. Arsenal taas onnistui kampeamaan tieltään Manchester Cityn, kun Alexis Sanchez räjäytti Wembleyn huutoon jatkoajan 11. minuutin voitto-osumallaan.

fa_cup_vihjeet_2017Välierävoitto oli heikon kauden pelanneelle Arsenalille helpotus, mutta mitenkään kuskin paikalla se ei Cityä vastaan ollut. Tästä kertovat myös ottelun tilastot: pallonhallinta oli Citylle peräti 66–34, laukaukset puolestaan 20–9.

Samanlaista käsikirjoitusta voidaan odottaa myös tämän illan FA Cup -finaaliin, sillä Chelsea ottanee pelin haltuunsa alusta lähtien, vaikka sekään ei peliään varsinaisesti pallonhallintaan perusta. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Stamford Bridgellä päättyi Chelsean 3–1 voittoon, mutta kauden alun kohtaamisesa Arsenal oli kotonaan parempi lukemin 3–0. Tasaisuudesta huolimatta Chelsea on selkeä suosikki, mutta miltä peli näyttää vedonlyönnin näkökulmasta?

Vedonlyöntivihjeet illan finaaliin

Arsenal joutuu lähtemään finaaliin ilman luottopuolustajaansa Laurent Koscielnya, jonka poissaolo on näkynyt tällä kaudella joka kerta. Tämä antaa mielestämme Chelsealle sen tarvittavan sysäyksen, jonka avulla se on ehkä hieman pitkävedon kertoimia suurempi suosikki.

Suosikkina Chelsea on itse asiassa ollut tällä kaudella todella vahva, eikä se ole hävinnyt ns. helppoja otteluita koko kauden aikana kovinkaan montaa. Sinisten puolesta puhuu myös se, ettei Arsenal ole FA Cupin välierää lukuun ottamatta tällä kaudella juuri altavastaajana onnistunut, vaan sekin on napsinut pisteensä lähinnä niistä peleistä, joissa se on ollut voittajasuosikki.

Vihje: Vedonlyöntivihjeemme FA Cupin finaaliin kulkevat Chelsean kautta. NordicBet tarjoaa suoralle voitolle kerrointa 1.75, joka on jo itsessään hyvä, mutta uskaltaudumme kokeilemaan Chelseaa myös -1 tasoituksella. Kerroin tälle on 3.00.