Veikkauskioski

Jatkuvatko voittoisat Liiga-vihjeet?

vinkki_sm_liiga

No niin, viimeksi osuivat kohdilleen sekä Tapparan voitto -1 tasoituksella sekä yli 4,5 maalia. Ei paha. Katsotaan miten tänään käy. Tänään torstaina on luvassa kolme ottelua Liigaa, ja Veikkauskioski kerää niistä jokaisesta kohteen yhdistelmävetoon. Jukurit kohtaa Sportin, Kärpät HPK:n ja TPS KalPan. On siis jälleen pitkävedon aika.

Jukurit ja Sport – sama huono suunta

Kuntoisuus ei ole kummallakaan joukkueella kohdallaan. Molempien joukkueen tähtäimessä on jatkomahdollisuuden tuova kymmenes sija, jota nyt pitää hallussa 50 pisteellä Ilves. Myös Kärpillä on 50 pistettä, mutta pykälää parempi sijoitus. Jukureilla kuuden ottelun tappioputki, eikä Sport ole onnistunut saamaan kuin yhden voiton kymmenen viimeisen ottelun aikana

Molemmilla joukkueilla on takanaan nollapelejä, joten Veikkauskioski ei usko että tässä ottelussa juhlitaan maaleilla. Siitä syystä ensimmäiseksi triplalapun kohteeksi tulee alle 4,5 maalia kertoimella lähtee melkein kertoimella 1,8. Jos voittajaa täytyy veikata, niin poimi itsellesi Sportin X2-kohde kertoimella noin kertoimella 1,7. Riskivetona lapulle tasapeli nelosen kertoimella, tai kenties jopa 2-2 tasuri.

Kärpät saa vastaansa HPK:n

liiga_pitkävetovihjeKärpillä on jatkomahis, mutta kuten yllä totesimme, hengittää niskassa ainakin kolme joukkuetta, joten laakereille ei ole mitään asiaa. HPK on neljännellä sijalla. Matkaa TPS:n hallussa olevalle kolmennelle sijalle on yhdeksän pistettä, ja takana oleva Pelicans on viiden pisteen päässä. Mukava paikka olla, mutta ylöspäin on vaikea päästä.

Viimeaikaisten voittojen ja tappioiden määrä on suht tasoissa. Kärpillä viiden ottelun voittoputki kotonaan, ja HPK:lla sama vieraissa. Kärpät on vienyt kaksi viimeistä keskinäistä ottelua. 1X Kärpille kiinnostaa, jos semmoinen löytyy kertoimella yli 1,5. Veikkauskioski tarttuu kuitenkin Kärppien moneylineen yli 1,8 kertoimella, sillä psykologisesti joukkueella on enemmän pelissä.

Perintöprinssit TPS ja KalPa mielivät kruunua

KalPa ja TPS löytyvät sarjataulukon sijoilta kaksi ja kolme. TPS on voittanut seitsemän kotipeliä kymmenestä. KalPa on voittanut kuusi vierasmatsia kymmenestä. Tällä tasolla otteluista tuppaa tulla tasaisia, joten tasapelin mahdollisuus on suuri. Itse asiassa niinkin suuri, että Veikkauskioskin lapulle valikoituu KalPan X2-veto, eli voitto tulee sekä tasapelillä, että KalPan voitolla. Voit läytää tämän kertoimella 1,8.

Torstain toivoa täynnä oleva liigalappu

Torstain terävin kolmen kohteen yhdistelmäveto koostuu siis seuraavista kohteista:

  • Jukurit – Sport: alle 4,5 maalia kertoimella noin 1,8.
  • Kärpät – HPK: Kärppien voitto jatkoaika mukaan lukien noin kertoimella 1,8.
  • TPS – KalPa: KalPa voittaa tai tasapeli noin 1,8 kertoimella
  • Yhteiskerroin nousee helposti kohti kuutta. Onko se liian suuri riski? Muista että voit aina hajauttaa riskiä järjestelmävedolla, jolloin yksi kohde voi mennä pieleen ja voitat silti. Kerroin tälle on kolmosen luokkaa.