Veikkauskioski

Jalkapallon Ykkösen vedonlyöntivihjeet – KTP – JJK

ykkönen_vedonlyöntivihjeet

Jalkapallon Ykkösen voittokamppailu käy kiivaana, kun sarjasta on pelattu noin kaksi kolmannesta. Kärkipaikalla keikkuu tällä hetkellä perinteinen liigaseura TPS, mutta muutamia vuosia sitten Veikkausliigassa kovaa tulosta tehnyt Jyväskylän JK on sekin vahvasti tyrkyllä suoraksi nousijaksi. TPS:n ja JJK:n ero on tällä hetkellä vain yksi piste, mutta jyväskyläläiset ovat pelanneet yhden ottelun turkulaisia vähemmän. Tämä rästipeli pelataan tänään maanantaina Kotkassa – lue jalkapallon Ykkösen vedonlyöntivihjeemme otteluun KTP – JJK alta.

Jalkapallon Ykkösen ratkaisuhetket lähestyvät

Jos Veikkausliigan voitto- ja putoamiskamppailu ovat molemmat tällä kaudella erittäin tiukkoja, voi samaa sanoa myös Ykkösestä. Ykkösen voitosta ja kakkossijasta taistelee vielä realistisesti kolme joukkuetta (AC Oulu yllä mainittujen lisäksi), mutta tyvipäässä karsijakandidaatteja on useampiakin. Ainoastaan FC Jazz näyttää varmalta putoajalta, sillä porilaisten pistemäärä on vasta 10 18 pelatun ottelun jälkeen.

Kotkan ylpeys KTP taistelee sekin tosissaan putoamista vastaan. Tällä hetkellä KTP on tasapisteissä karsijan paikalla majailevan Grankullan IFK:n kanssa, mutta parempi maaliero pitää kotkalaiset vielä turvallisilla vesillä. KTP:n maaliero kertoo paljon siitä, että joukkue on sarjasijoitustaan huomattavasti parempi. Kun muille häntäpään joukkueille maaliero on vähintään 10 maalia pakkasella, on se kotkalaisilla tällä hetkellä tasan nolla. Huono onni ja pienet epäonnistumiset ovat maksaneet KTP:lle tällä kaudella paljon.

Vedonlyöntivihjeemme otteluun KTP – JJK

jalkapallo_vedonlyönti_ykkönenVedonlyöntivihjeemme jalkapallon Ykkösen otteluun KTP – JJK perustuvat kahteen asiaan. Ensinnäkin KTP on pelannut kotonaan kohtuullisen hyvin, vaikka pistesaalis on jäänyt melko laihaksi. Tämä johtuu siitä että KTP on päätynyt kotikentällään tasuriin aivan liian usein – 4 kertaa yhdeksässä ottelussa. Toiseksi JJK on pärjännyt Ykkösessä nimenomaan loistavilla kotiesityksillään. Vieraissa joukkue on koko sarjan kuntopuntarissa kolmantena, mutta pisteitä katsottaessa keskimääräinen pistesaldo on JJK:lla vieraissa vain hieman päälle 1.

Veikkauskioski vihjaa KTP – JJK -otteluun tasapeliä pitkävetoon kertoimella 3.60. KTP:n ja JJK:n välinen ero ei ole läheskään niin suuri kuin sarjataulukko antaa ymmärtää, joten luvassa on todennäköisesti hyvin tasainen ottelu. Annettu pitkävetokerroin maistuu todella hyvin keskisuurella panoksella. 4 / 10 panosyksikköä tähän.