Veikkauskioski

KHL-vedonlyönti: Lue veikkausvihjeemme päivän KHL-kierrokselle

khl_vedonlyöntivihjeet

Eurooppalaisen jääkiekon ykkössarja KHL eli Kontinental Hockey League on vihdoin pyörähtänyt käyntiin yhden ottelukierroksen muodossa. Sarjan suosikit ovat myös kaudella 2016 – 2017 tietenkin Venäjältä, mutta toiveita suomalaismenestyksestä ei silti kannata täysin hylätä. Helsingin Jokerit sai viime kaudella kokea kovia pudotuspeleissä, mutta itse sarjakausi oli suomalaisjoukkueelta todella vahva. Jokerit teki historiaa voittamalla lohkonsa ensimmäisenä ei-venäläisenä joukkueena. Tälläkin kaudella Jokereilta voidaan odottaa paljon, sillä joukkue ja sen johto ovat varmasti oppineet edellisen kauden virheistä. Helppoa se ei silti tule olemaan, ja me arvioimme Jokereiden lähtevän tämän illan peliin pienenä altavastaajana.

Jokereilla hankala alku KHL:ssä 2016 – 2017

KHL-kausi 2016 – 2017 alkoi Jokereiden osalta kohtalaisen hankalasti. Joukkue kohtasi ensimmäisellä kierroksella moskovalaisen Spartakin, ja ottelu oli suomalaisille yllättävän hankala. Ensimmäinen ottelu pelattiin maalittomana, mutta toisessa Spartak onnistui nousemaan jopa johtoon Ryan Stoan iskettyä avausmaalin erän loppupuolella. Jokereiden vastausta saatiin odottaa aina kolmanteen erään asti, jolloin Oliver Lauridsenin ja Peter Reginin maalit päästivät viimein Jokerit pinteestä. Joukkue sai siis tärkeän avausvoiton, mutta peli olisi voinut kulkea paljon paremminkin

HK Sotshi aloitti oman KHL-kautensa huomattavasti vakuuttavimmin. Kotikaukalossaan entisessä olympiakylä Sotshissa avausottelunsa pelannut joukkue iski riialaisvieraansa Dinamo Rigan verkkoon kolme maalia heti ensimmäisessä erässä. Varsinkin kaksi maalia viiteen minuuttiin tehtaillut Ilya Krikunov oli kovassa iskussa ja aiheuttaa varmasti päänvaivaa myös Jokerit-puolustukselle.

KHL-vedonlyöntivihjeemme otteluun HK Sotshi – Jokerit

khl_2016_2017HK Sotshi oli viime kaudella yksi KHL:n viihdyttävimmistä joukkueista. Sen yllätyksellinen ja hieman organisoimaton pelitapa ihastutti yleisöä ympäri itäisen Euroopan – Sotshin joukkueelta saattoi odottaa mitä tahansa.

Vahvaan hyökkäykseensä tukeutuva Sotshi teki läntisessä konferenssissa viime kaudella toiseksi eniten maaleja, mutta puolustus ei aina pitänyt samaan malliin kuin parhailla joukkueilla. Tämä näkyi muun muassa pudotuspeleissä, joissa Sotshilla ei ollut sanansijaa Moskovan Dynamoa vastaan. Pakisto laitettiinkin täysin uusiksi kauden päätteeksi.

Sotshi oli vaikea vastus Jokereille viime kaudella, ja ennustamme saman menon jatkuvan myös 2016 – 2017. Ensimmäinen KHL-vedonlyöntivihjeemme on tasapeli otteluun HK Sotshi – Jokerit. Alkukausi on KHL:ssä yleensä hyvin vähämaalinen, mikä nostaa samalla tasurin todennäköisyyttä. Lisäksi Jokereiden hyökkäyspeli ei ensimmäisen ottelun perusteella ole vielä asettunut lainkaan uomiinsa, vaan työtä on edelleen tehtävänä paljon, jotta verkot alkavat heilua tiheämpään tahtiin. Luvassa on Veikkauskioskin analyysin mukaan huipputasainen ja vähämaalinen peli, johon tasapelikerroin 4.20 maistuu hyvin 3 / 10 panosyksiköllä.