Veikkauskioski

Olympiajalkapallo: murskaako Saksa jälleen Brasilian? Lue vihjeemme tulosvetoon

tulosvetovihjeet_jalkapallo

Kaikki jalkapallon ystävät muistavat varmasti edelleen Brasilian MM-kisat 2014, jolloin koko sambamaa järkyttyi syvästi saksalaisten käsittelyssä. Käsittämättömät 7 – 1 lukemat potkaisivat brassit tuollloin ulos kotikisoistaan (tai tarkemmin sanottuna pronssiotteluun) tavalla, joka jää elämään jalkapallon MM-kisahistoriaan vielä pitkäksi aikaa.

Nyt, pari vuotta myöhemmin, Brasilialla on vihdoin mahdollisuus pestä kasvojaan kotiyleisönsä edessä. Rion olympialaisten jalkapalloturnaus huipentuu tänä iltana finaaliin, jossa kohtaavat juurikin Brasilia ja Saksa. Vaikka joukkueet ovat pelaajistoltaan täysin erilaiset kuin MM-kisoissa, antaisi voitto kuitenkin brasseille hieman aihetta hymyyn – kyseessä olisi samalla maan ensimmäinen jalkapallon olympiakulta.

Luvassa vauhdikas olympiafinaali

Ensi alkuun täytyy sanoa, että olympiafinaalissa 2016 kohtaavat selvästi kaksi turnauksen parasta joukkuetta. Kaikkein vakuuttavimmin Riossa on esiintynyt isäntämaa Brasilia, joka on raivannut Neymarin tähdittämänä tieltään pudotuspeleissä ensin Kolumbian 2 – 0 ja sen jälkeen Hondurasin peräti 6 – 0. Tupla-Gabrielit (Jesus ja Barbosa) ovat tukeneet supertähti Neymaria loistavasti, ja Brasilian hyökkäys on selkeästi turnauksen vaarallisin. Joukkueen puolustusta ei kuitenkaan vielä ole laitettu todella kovaan testiin, joten nähtäväksi jää, kuinka se selviää Saksaa vastaan.

rio_jalkapallo_vihjeetSaksa on pelannut sekin mainion olympiaturnauksen, ja maan nuori sukupolvi vaikuttaa erittäin lupaavalta. Jos Saksa olisi vahvistanut joukkuettaan muutamalla todellisella tähtipelaajalla, olisi se aika lailla tasapäinen joukkue isäntämaan kanssa. Nyt Saksa lähtee finaaliin altavastaajana, vaikka edelliset pudotuspeliottelut päättyivätkin 4 – 0 ja 2 – 0 -voittoihin. Hyökkäyksestä löytyy laatua Saksallakin, joten odotettavissa on todella vauhdikas ja maalirikas olympiafinaali.

Tulosvetovihjeemme otteluun Brasilia – Saksa

Tulosvetovihjeemme illalla pelattavaan jalkapallon olympiafinaaliin perustuvat suurinumeroisiin Brasilian voittoihin. Emme usko Saksan pystyvän vastaamaan isäntämaan hyökkäyskolmikon vauhtiin, mutta toisaalta Saksa pystynee kuitenkin tekemään maalin tai jopa kaksi Brasilian puolustusta vastaan.

Veikkauskioskin vedonlyöntiasiantuntijat ovat tutkineet tulosvedon kertoimia jalkapallon olympiafinaaliin suurella antaumuksella. Tulosvetovihjeemme tähän otteluun sisältävät melko korkeita kertoimia, joten vetoihin riittää panokseksi muutama panosyksikkö hieman kertoimen koosta riippuen.

Tulosvetovihjeemme: Brasilia 3, 4 – Saksa 1, 2