Veikkauskioski

Eurooppa-liigan tulosvetovihjeet – miten käy torstain peleissä?

el_tulosveto

Eurooppa-liigaa pelataan taas tuttuun tapaan Mestareiden liigan jälkeen torstaina, ja mukana ovat juuri mantereen kirkkaimman kärjen takana kilpailevat joukkueet. Vedonlyönti Eurooppa-liigasta voi olla jopa ”isoveliliigaa” kannattavampaa, sillä joukkueiden motivaatio EL-peleissä vaihtelee melkoisesti. Varsinkin isommat joukkueet marssittavat usein kentälle B- tai jopa C-joukkueens, mikä vaikeuttaa kertoimenlaskijoiden työtä huomattavasti.

Otetaan nyt katsaus tämän illan mielenkiintoisimpiin matseihin tulosvedon kannalta ja katsotaan, jatkuisivatko jo Valioliigan ja Veikkausliigan puolella viime aikoina hyvää tuottoa tuoneet tulosvetovihjeemme myös tänään!

Eurooppa-liiga-vihje: FK Crvena Zvezda – Arsenal

Crvena Zvezda eli Punainen tähti on ollut alkukaudella eurokentillä yllättävänkin vahva. Kaksi EL-ottelua lohkovaiheessa ovat tuoneet yhden tasurin BATE:a vastaan ja yhden voiton edellispelissä Kölnin vieraana. Ei mikään ihan mitätön päänahka sekään.

Arsenalin motivaatio Eurooppa-liigaan on mitä on, mutta silti se on aloittanut EL-kautensa kahdella voitolla. Nyt tulee todennäköisesti vastaan se kovin haaste ainakin hyökkäyspäässä, sillä Crvena Zvezda puolustaa oman alueensa hyvin.

Vihje:

Arsenalin pelit ovat olleet EL:n puolella runsasmaalisia, mikä näkyy tulosvedon kertoimissa. Pelataan nyt markkinaa vastaan ja laitetaan lapulle pienimaalisia tuloksia, sillä molempien hyökkäyspäästä puuttunee melkoisesti iskuvoimaa. 1,0 – 0,1 on tähän peliin paras line.

Eurooppa-liiga-vihje: Atalanta – Apollon Limassol

el-vihjeet_2017Atalantan kausi on ollut melko kaksijakoinen. Toisaalta Serie A on käynnistynyt todella alavireisesti, toisaalta taas EL:n puolella on kulkenut aika hyvin. 3-0 voitto Evertonista on komea suoritus, eikä vieraspiste Lyonistakaan huono saavutus ole.

Apollon Limassol voi olla todella tyytyväinen alkukauteensa. Kotoisessa liigassa joukkue on edelleen tappiota, ja sama koskee myös EL:ää. Eurooppa-liigan puolella Apollon ei tosin ole onnistunut hakemaan vielä voittoa, sillä tuloksena on ollut kaksi tasatulosta Lyonia ja Evertonia vastaan.

Vihje:

Nyt haetaan maaleja toden teolla. Apollon on tehnyt maalin jokaisessa tämän kauden ottelussaan, ja saman tahdin luulisi jatkuvan myös Atalantan vieraana. Kotijoukkueen puolustus on ollut tällä kaudella todella haavoittuvainen, ja Apollonin hyökkäyksestä löytyy laatua muun muassa Sardinero Adrianin ja Emilio Zelayan muodossa. Tähän otteluun kannattaa tulosvedossa kokeilla lineä 2,3 – 1,2.