Veikkauskioski

Veikkausliigassa täysi ottelukierros – lue perjantain vinkit

veikkausliiga_vihjeet - Copy

Veikkausliigassa on enää jäljellä kaksi ottelukierrosta, joten nyt kannattaa virittää ISTV iskuun vielä viimeistä kertaa ja nauttia kotimaisen futiksen jännittävistä huippuhetkistä. Pelattavaa riittää vielä niin mitalitaiston, europaikkojen kuin sarjassa säilymisenkin suhteen. Ilves otti KuPS:sta tärkeän voiton haastaen kuopiolaiset vielä hopeataistoon, kun taas HIFK:n on haettava tänään vähintään piste, jos suora säilyminen kiinnostaa. Lue perjantain vinkit Veikkausliigaan alta!

HIFK – SJK

Antti Muurisen kausi HIFK:n peräsimessä on ollut kaikkea muuta kuin helppo. Konkaripelaajat ovat kuitenkin Juho Mäkelän johdolla parantaneet otteitaan loppukaudella, ja tämän päivän otteilla tähtirinnat olisivat takuulla pari sijaa ylempänä. Huono alkukausi kuitenkin painaa, joten PS Kemiin on edelleen eroa 4 pistettä. Se pitäisi saada kiinni kahdessa ottelussa.

HIFK:n vieraaksi saapuu nyt SJK, joka julkisti hiljattain Tommi ”Tyrä” Kautosen olevan joukkueen ensi kauden vastuuvalmentaja. Nyt pitäisi kuitenkin vielä pelata tämäkin kausi loppuun, mutta kovin vahvasti eivät SJK:n viime pelit ole menneet. Joukkue taisteli väkisin vielä tasoihin PS Kemiä vastaan vieraissa, mutta pistetahti tuskin riittää viimeiseen europaikkaan, josta kamppailevat vielä myös Lahti ja IFK Mariehamn.

Vihje:

HIFK:n on laitettava kaikki peliin: jommastakummasta matsista – tästä tai Lahti-pelistä – on otettava voitto. Antti Muurinen jos joku tietää, että nämä hommat hoidetaan kotona. Uskomme tässä HIFK:n henkisen kantin olevan kovempi, pitkävedon kerroin 2.60 mahtuu lapulle.

Ilves – PS Kemi

veikkausliiga_kierros 32Ilveksellä on nyt mahdollisuus ottaa se himoittu hopeamitali, jos KuPS kompuroi. Mikäli tamperelaiset mielivät säilyttää asemansa mitaleilla, on tämä ottelu voitettava ehdottomasti. Emme näe mitään syytä siihen, miksi näin ei myös kävisi – sen verran vakuuttava Ilves oli KuPS:aa vastaan.

PS Kemi onnistui ottamaan kotonaan SJK:ta vastaan yhden pisteen, mutta se ei tällä hetkellä ole kummoinenkaan saavutus ottaen huomioon seinäjokisten tason. Periaatteessa Kemi voi olla luottavainen sarjapaikkansa suhteen, mutta toisaalta pisteitä tuskin Kemin kontolle kahdesta viimeisestä pelistä tippuu.

Vihje:

Nyt kannattaa laittaa kaikki pelimerkit tupsukorvien puolesta. Ilves pelaa hurmoksessa, ja se on pari luokkaa Kemiä kovempi nippu joka tapauksessa. Kotivoitolle saa edelleen jopa 1.50 tason kertoimia, jotka kannattaa ehdottomasti napata pois.