Veikkauskioski

Vielä 2 ottelukierrosta Veikkausliigaa – lue maanantain vetovinkit!

veikkausliiga-vihjeet-maanantai

Jalkapallon Veikkausliigassa ei ole pelattu mestaruudesta enää pitkään aikaan, mutta muuten mielenkiintoa riittää aivan loppuun asti. Sarjataulukon häntäpäässä JJK on aika lailla sinetöinyt jo putoamisensa, mutta HIFK on löytänyt vielä loppukaudelle uuden vaihteen. Riittääkö Muurisen miehistön vauhti vielä pudottamaan PS Kemi liigakarsintoihin, vai joutuvatko punaiset kohtaamaan TPS:n tai Hongan? Lue maanantain vetovinkit kahteen kuumaan Veikkausliiga-otteluun!

FC Inter – HIFK

FC Interin kausi on ollut melkoinen pannukakku, mutta todellista putoamisuhkaa joukkueella ei kuitenkaan missään vaiheessa ole ollut – siitä on pitänyt huolen illan vastustaja HIFK. Teoriassa Inter voisi vieläkin ajautua karsintaviivan väärälle puolelle, jos sekä Kemi että HIFK yltyvät huippuvireeseen, mutta tuskin Turussa sarjapaikasta juuri stressataan.

HIFK voitti edellisessä pelissään PS Kemin kotonaan peräti 4-0, kun Juho Mäkelä ja Aleksi Ristola iskivät kaksi maalia mieheen. Todella tärkeä voitto, joka herätti helsinkiläisten haaveet sarjapaikan suorasta säilyttämisestä jälleen henkiin.

Vihje:

PS Kemin loppuohjelma on sen verran vaikea, että kemiläisten lopullinen pistetili saattaa hyvinkin olla tässä. HIFK pelaa vielä Inter-pelin jälkeen kotonaan SJK:ta vastaan, joten HIFK:n pistetili karttunee vielä maanantainkin jälkeen. Tästä pelistä molemmille kelpaisi tasuri mainiosti, joten veikataan ristiä ja tartutaan oivaan pitkävedon kertoimeen 3.50.

HJK – FC Lahti

vedonlyöntivihjeet-veikkausliigaanHJK on ollut viime aikoina todella vakuuttava, vaikka Mika Lehkosuo onkin saanut kokeilla melko luovia ratkaisuja laitapuolustajan paikoille loukkaantumisten vuoksi. Hieman siipirikkoinen ja jo mestaruuden varmistanut Klubi tuskin tähänkään matsiin lähtee aivan 100-prosenttisella asenteella, mutta FC Lahti on kuitenkin yksi niistä vastustajista, jotka Klubi haluaa aina voittaa.

Lahti taistelee tiukasti vielä mitalista tai vähintään viimeisestä europaikasta, jota se pitää juuri nyt hallussaan ennen IFK Mariehamnia. Tästä pelistä olisi kuitenkin raavittava pisteitä, sillä MIFK kohtaa vieraissa jo luovuttaneet JJK:n. Lisäksi Ilves ja KuPS sijoilla 2 ja 3 ovat nyt 4 pisteen karkumatkalla lahtelaisiin.

Vihje:

Lahdelle tarjoillaan tähän pientä ylikerrointa, jota kannattaa kokeilla pienellä panoksella. Motivaatioetu painaa vaakaa vierasjoukkueen puolelle, ja Lahti on aina silloin tällöin onnistunut hyvin Klubia vastaan. Lapulle kakkonen kertoimella 6.55, joka löytyy NordicBetiltä.