Veikkauskioski

Eurooppa-liigan karsintojen vedonlyönti – kaikki suomalaisetko jatkoon?

europa_liigan_vedonlyönti

Eurooppa-liigan karsinnat 2017/18 käynnistyivät suomalaisittain lopulta ihan mukavissa merkeissä. Ainakin jos käsitellään suomalaisten esityksiä kokonaisuutena: HJK:n 1-0 tappio walesilaisille vieraskentälle ei toki mikään huippuonnistuminen ollut, mutta kyllä Klubin tulisi kotona selvitä jatkoon silti.

Toisaalta SJK venyi KR Reykjavikin vieraana tärkeään 0-0 tasuriin, jonka ansiosta seinäjokilaiset pääsevät kotitekonurmellle hyvistä asemista. Vielä paremmin hommansa hoiti VPS, joka yllätti Olimpija Ljubljanan vahvan esityksen jälkeen kotonaan 1-0. Selviäisivätkö jopa kaikki suomalaiset jatkoon? Lue pitkävetovihjeemme EL-karsintoihin alta!

EL-vihjeet: HJK – Connah’s Quay

Niinhän siinä sitten vähän kävi, kuten osattiin odottaa: Klubilla ei ollut Walesissa helppoa. Nuori maalivahti Markus Uusitalo mokasi kerran keskityksessä ja walesilaiset pääsivät juhlimaan yllätysvoittoa. Nyt HJK on kotonaan tiukassa paikassa, sillä yksikin vierasmaali tarkoittaisi sitä, että Klubin on tehtävä kolme.

Tässä vaiheessa on kuitenkin sanottava, että kyllähän se Klubi kolme tekee – vähintään. Tasoero oli Walesissa valtava suomalaisten hyväksi, mutta Lehkosuo epäonnistui pelitaktiikassaan täysin. Näin ei tule Helsingissä käymään, vaan Klubi menee takuuvarmasti menojaan saatuaan tärkeän 1-0 maalin.

Vihje: Kaikki rahat Klubin jatkopaikalle kertoimella 1.40. Jopa 1-0 varsinaisella peliajalla riittää pitämään tämän vedon elossa jatkoajalle asti.

EL-vihjeet: SJK – KR Reykjavik

el_vedonlyönti_2017SJK aloitti EL-karsinnat maalittomalla tasurilla Reykjavikissa. Pelitapahtumiin nähden kyseessä oli lähestulkoon oikeusmurha, sillä KR Reykjavik hallitsi peliä mielin määrin. Epäsuomalaisesti SJK kuitenkin kesti loppuun asti.

Toinen osaottelu tulee olemaan huomattavasti tasaisempi, vaikka KR ehkä pienoin suosikki onkin. Veikkaisimme, että pelissä tullaan näkemään paljon maaleja, sillä KR haluaa vierasmaalin enemmän kuin välttää kotijoukkueen osuman. Tämä avaa samalla paikkoja SJK:lle.

Vihje: Molemmat joukkueet tekevät maalin kertoimella 1.90. Ei yhtä hyvä veto kuin HJK, mutta laatukerroin silti.

EL-vihjeet: Olimpija Ljubljana – VPS

Vaasan Palloseura sytytti kotikatsomon melkoiseen hurmokseen kaataessan slovenialaisvieraan 1-0. Mutta oliko voitto kuitenkin enemmän hyvää tuuria kuin VPS:n hyvyyttä? Oli ja ei. Pallo kävi useaan otteeseen lähellä Vepsun maalia, ja vieraat olisivat kyllä ansainneet tärkeän vierasosuman. Toisaalta VPS pelasi omaa peliään rohkeasti ja puolusti pallonhallinnan kautta.

Nyt luvassa on kuitenkin aivan erilainen ottelu. Ljubljana on todella laadukas joukkue, joka on vasta aloittamassa sarjakautensa, joten ymmärrettävästi slovenialaiset ovat edelleen hieman kesäterässä. Kotona homma kuitenkin helpottuu huomattavasti, vaikka VPS:n vierasmaali onkin vältettävä.

Vihje: Tämä ottelupari on mielestämme aika lailla tasabuukki jatkoonmenijän suhteen. Toivomme Vepsun jatkopaikkaa, mutta näillä kertoimilla on pakko tarttu Ljubljanaan – 2.20 on todellinen lahja!