Veikkauskioski

Wimbledon-vedonlyönti – nyt se on täällä!

wimbledon_2017

Hiljaisen alkukesän jälkeen alkaa jälleen tapahtua. Wimbledonin tennisturnaus on täydessä vauhdissa, ja huipputennistä on luvassa tarpeeksi jopa suurimmalle tennisfanaatikolle. Veikkauskioski lähtee 130. Wimbledoniin tukulla vetovihjeillä sekä mainioilla tarjouksilla. Kesälaitumilla sekä tenniskentillä ruoho on aivan yhtä vihreää, etenkin seuraavan kahden viikon ajan, kun maailman arvostetuin tennisturnaus syötetään vauhtiin.

Kaiken tämän tennisherkun päälle perinteikäs ja suomalaisten parissa suosittu vedonlyöntisivusto Betsson järjestää mahtavan kampanjan, jossa on jaossa ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja, käteistä ja matkalahjakortteja. Osallistuminen on helppoa: mene kampanjasivulle, klikkaa Osallistu-nappia, panosta 30 € sekä ensimmäisen, että toisen viikon aikana, niin saat palkinnon molempina viikonloppuina. Miltä tuntuisi saada 500 euron käteispalkinto tai 1 000 euron matkalahjakortti?

Wimbledonin voittajavetoja

Viekö hallitseva mestari Andy Murray voiton tälläkin kertaa? Hän on kärsinyt viime aikoina luokkaantumista, mutta miten se vaikuttaa vedonlyöjien odotuksiin? Andy Murray aloitti mestaruuden puolustamisensa maanantaina iltapäivällä Alexander Bublikia vastaan. Tuloksena oli 3-0 voitto, mutta miten urakka jatkuu tästä? Onko hän ruohokenttien mestarisuosikki?

wimbledon vedonlyöntiEi ole, sillä Roger Federer pitää ennakkosuosikin kruunua, mutta Andy Murray on tällä hetkellä neljänneksi suosituin. Yllättäen ennen otteluaan hän oli vielä toiseksi suosituin. Välissä ovat Rafael Nadal, Novak Djokovic sekä Murrayn jälkeen viidentenä Milos Raonic. Kertoimet heille ovat järjestyksessä suosikista alaspäin 3,00, 5,00, 6,00, 6,50 sekä 17,00.

Naisten tenniksen mestaruussuosikit ovat Petra Kvitova, Karolina Pliskova, Johanna Konta, Garbine Muguruza sekä Venus Williams. Kertoimet heille ovat samassa järjestyksessä 5,50, 5,50, 13,00, 15,00 sekä 17,00.

Wimbledonin vetovihjeitä

Sanotaan, että Wimbledonia ei voiteta ensimmäisen viikon aikana, mutta sen voi todellakin hävitä sinä aikana. Viime vuonna tämän sai huomata Novak Djokovic, joka joutui amerikkalaisen Sam Querrey tiputtamaksi kolmannella kierroksella. Yllätyksiä tulee ja niihin kannattaa varautua. Tästä syystä kannattaa katsoa otteluita livenä streamattuina, mikä tietysti tarkoittaa sitä, että live-vedot voivat osoittautua oikein mainioiksi tilaisuuksiksi päästä yllätyksiin kiinni.

Roger Federer aloittaa oman urakkansa Alexandr Dolgopolovi vastaan. Voiton kerroin on lähellä ykköstä, eikä 3-0 -tuloskaan tarjoa kuin kertoimen 1,26. Voisiko Federer hävitä yhden erän? Ainakin kertoimen 4,15 perusteella se on epätodennäköistä. Nyt on kuitenkin niin, että Veikkauskioski tarttuu tuohon Andy Murrayn Wimbledonin voittoon kertoimella 6,50. Wimbledonin voiton uudistaminen ei ole pikkujuttu, mutta miehen pitkävetokerroin on nyt korkealla, joten otetaan se mukaan.