Veikkauskioski

Viikonlopun vetovinkit Veikkausliigaan

veikkausvihjeet_suomen_liiga

Veikkausliigan kierrokset 17 ja 18 jatkuvat lauantain, kun FC Inter kohtaa JJK Jyväskylän, KuPS PS Kemin sekä RoPS HIFK:n. Veikkausliiga voi tuntua melko vaikeasti ennustettavalta liigalta, joten Veikkauskioski lähtee tällä kertaa hakemaan hiukan suuremman riskin vetokohteita – juuri siitä syystä. Veikkausliiga kasaa kolme vetokohdetta, jotka sopivat joko triplaksi, tai järjestelmävedoksi. Sen pidemmittä puheitta, eikun analysoimaan.

Lauantain kolme veikkausliigaottelua

Sarjataulukon kuudes Inter kohtaa viimeistä sijaa pitävän JJK Jyväskylän. Interin kerroin on 1,28, tasapelin 5,30 sekä JJK:n 9,60. Tilastoja vilkaistessa FC Inter on kolmanneksi huonoin kotonaan. Takana on kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. JJK Jyväskylä on kuitenkin liigan huonoin vieraissa neljällä tappiolla ja yhdellä tasapelillä. Joukkue on viimeksi voittanut FC Interin vuonna 2013, ja kymmenestä ottelusta on tullut kaksi tasuria, yksi voitto sekä seitsemän kertaa turpaan. FC Inter on sentään raapinut kasaan kolme voittoa ja kolme tasapeliä samaa aikaan. Edellisessä ottelussa Interin Jani Luoma teki kaksi maalia ja Joni Lehto yhden. Miten tällä kertaa? Tuskin kolmea maalia, joten Veikkausliiga laittaa tähän Interin voiton ja alle 2,50 maalia kertoimella 3,70.

veikkausliiga_vedonlyöntiSarjataulukossa peräkkäin sijoilla 7 sekä 8 olevat KuPS ja PS Kemi kohtaavat illan toisessa ottelussa. Kotijoukkueen kerroin on 1,51, tasapelin 3,95 sekä vierasvoiton 6,35. PS Kemi ei ole parin vuoden aikana voittanut KuPSia, eikä ole onnistunut tekemään maaliakaan paitsi viime toukokuussa pelatussa ottelussa. Maaleja ei ole liiemmin tullut, joten alle 2,50 maalia yhdistettynä kotivoittoon tuo kivan kolmosen kertoimen.

RoPS – HIFk on sentään hiukan tasaisemman oloinen ottelu, ainakin kertoimien perusteella. Kotivoitto on 2,29 tasapeli 3.15 sekä vierasvoitto 3.10. RoPS on kolmanneksi viimeinen sarjataulukossa ja HIFK toiseksi viimeinen. Molemmilla on tullut yli 2,50 maalia kahdessa viime pelissä, mutta ei RoPSin kotipeleissä. Viidestä viimeisestä ottelusta kolme on päätynyt tasapeliin, ja kaikki ovat olleet alle 2,50 maalia. Joten tasapeli alle 2,50 maalilla tuntuu hyvältä kolmosen kertoimella.

Kolmen kohteen yhdistelmä vai järjestelmä?

Vetolappu yhdistelmävetona antaisi näillä kolmelle vedolle noin 40.00 pitkävetokertoimen. Iske Betssonin tarjoukseen oikeuttavat 20 euroa sisään, niin tilillesi saattaa napsahtaa melkein 800 euroa. Joka tapauksessa saat ilmaisvedon. Jos et halua heittää paljoa rahaa näin suuren riskin kohteeseen, niin kolmen tuplan järjestelmä kolme kertaa seitsemän euron panoksella tarkoittaisi 21 euron kokonaispanosta sekä potentiaalisesti melkein 250 euron voittoa. Sinun päätöksesi, kuten aina.