Veikkauskioski

Euro Hockey Tour – lue vihjeet otteluun Venäjä – Suomi

eht-vihjeet-venaja-suomi

Suomen Leijonat saavat teroittaa kyntensä vielä kertaalleen ennen ansaitun joululoman alkamista. Ja terävyyttä todella tarvitaan huomisessa ottelussa, kun vastaan luistelee turnauksen isäntämaa Venäjä. Punapaidat eivät ole menettäneet turnauksessa vielä pistettäkään, joten Suomen on venyttävä parhaimpaansa, jos se meinaa saada pelistä jotain mukaansa. Lue vihjeet ja ennakko alta!

Ennakko Euro Hockey Tourin otteluun Venäjä – Suomi

Tässä Euro Hockey Tourin päätösottelussa pelataan muistakin asioista kuin vain turnausvoitosta. Molemmissa joukkueissa on mukana paljon pelaajia, jotka haluavat näyttää kuuluvansa ensi vuoden olympiajoukkueeseen. Motivaatiota siis takuulla riittää molemmilla puolilla kaukaloa, eikä mitään tulla tässä pelissä antamaan ilmaiseksi.

Suomella on pieni etu lepotuntien suhteen, koska eilen Leijonat viettivät välipäivää Venäjän kohdattua iltapelissä Kanadan. Tuon pelin tuloksena oli rutiinivoitto punanutuille lukemin 2-0, jotka rehellisyyden nimissä imartelevat pohjoisamerikkalaisia. Useampikin kiekko olisi hyvin voinut löytää tiensä vaahterapaitojen maaliverkkoon. Toisessa turnausottelussaan Venäjä voitti puolestaan Ruotsin lukemin 3-1.

Suomen pelit turnauksessa eivät tähän asti ole juuri riemunkiljauksia herättäneet. Ensimmäisessä pelissä Tsekki käänsi Leijonien 2-0 johdon viimeisessä erässä 2-2 tasapeliksi ja lopulta jatkoaikavoitoksi. Sen jälkeen vastaan tuli Etelä-Korea, joka herätti leijonalauman heti avauserässä iskemällä ottelun avausmaalin. Se jäi kuitenkin aasialaisvieraiden ainoaksi, sillä Suomi meni lopulta menojaan ja voitti hieman puolivaloillakin 4-1.

Vedonlyöntivihjeet

eht-vihjeet-venaja-suomiVedonlyönnin kannalta kiinnostaa erityisesti Suomen kokoonpano, jonka lopullista muotoa saadaan odottaa huomiselle. Maalivahtitilanne Rämön, Metsolan ja Koskisen välillä on aivan avoin, ja kokoonpanoa on muutenkin muokattu aika surutta Marjamäen ollessa ruorissa. Venäjän joukkue on hieman vakiintuneempi – ja myös vahvempi kuin Suomen kokeileva ryhmä.

Mitä lapulle sitten laitetaan? Pitkävedon kertoimia tarkasteltaessa huomataan ottelun ennakkoasetelmat: Venäjä on suursuosikki esimerkiksi Betsafella kertoimella 1.60, Suomen voitosta saa peräti 4.50.

On vaikea nähdä Suomen pystyvän vieraskaukalossa tuota voittoa hakemaan, mutta toisaalta Venäjä ei ole ollut hyökkäyspäässä niin tehokas kuin se parhaimmillaan on. Jos maaleja ei ala syntyä tai Suomi menee johtoon, alkaa tasapelin todennäköisyys kasvaa huomattavasti. Betsafe tarjoaa tasurille huippuylikertoimen 4.85, jota kannattaa kokeilla pienellä.