Veikkauskioski

CONMEBOL:n MM-karsinnat jatkuvat tänä yönä – luvassa klassikko-ottelu

vihjeet_mm_karsinnat_etelaamerikka

CONMEBOL:n eli Etelä-Amerikan jalkapalloliiton MM-karsinnat ovat ylittäneet jo puolimatkan krouvin. Yhdessä lohkossa perinteiseen tapaan käytävien karsintojen neljä parasta joukkuetta selviytyy suoraan Venäjän MM-kisoihin 2018, viides selviytyy puolestaan jatkokarsintaan.

Tällä hetkellä suoraan kisoihin matkalla olevien joukkueiden lista näyttää melko tutulta – yhdellä poikkeuksella. Lohkoa johtavan Brasilian ohella toisena Etelä-Amerikan suurjoukkueista pidettävä Argentiina on nimittäin tässä vaiheessa vasta kuudennella sijalla. Argentiinan tie MM-kisoihin alkaa näyttää melko kiviseltä, mikäli pisteitä ei ala pian ropista. Tänä yönä siihen on jälleen mahdollisuus, kun Brasilia ja Argentiina kohtaavat Etelä-Amerikan klassikko-ottelussa.

Argentiina surkeassa kunnossa, Brasilia hirmuiskussa

Joukkueiden lähtötilanteet tämän yön peliin eivät voisi olla juuri erilaisemmat. Argentiina on pelannut peräti kolme edellistä otteluaan karsinnoissa ilman voittoa, ja joukkue on viimeksi päässyt juhlimaan täyttä pistepottia kotiottelussaan Uruguayta vastaan 2. syyskuuta. Sen jälkeen Argentiina jäi tasuriin umpisurkean, edelleen voitotta olevan Venezuelan vieraana lukemin 2-2, koki saman kohtalon samalla tuloksella Perun vieraana ja hävisi sitten kotonaan Paraguaylle 0-1. Kaikki kolme näistä joukkueista ovat Argentiinan alapuolella karsintalohkossa, joten tuloksia voidaan pitää täydellisenä katastrofina. Syy heikoille tuloksille on helppo löytää – joukkueen supertähti Lionel Messi on ollut sivussa kaikissa näistä peleistä.

comnebol_vedonlyontiBrasilian joukkue on puolestaan hirmuisessa iskussa. Keltapaidat ovat voittaneet neljä ottelua peräjälkeen, ja peli tuntuu kulkevan todella hyvin. Näiden neljän pelin maaliero on murskaava 12-1, joten mitään nihkeitä voittoja joukkue ei ole kasaan raapinut. Brasilia ei ole hävinnyt kotikisoissaan voittamansa olympiakullan jälkeen peliäkään, joten maan hetkellinen alennustila näyttäisi olevan vihdoin menneen talven lumia. Myös Brasseilla on Argentiinan tapaan mukanaan kaikki parhaat pelaajat kärkipelaaja Jonasta lukuun ottamatta, joten kentällä nähdään Barcelona-seurakaverusten Messin ja Neymarin välinen taistelu.

Vedonlyöntivihjeet otteluun Brasilia – Argentiina

Tätä ottelua ei yhdenkään jalkapallon ystävän kannata jättää välistä, se on illan tärkein vihjeemme. Harvoin kentällä nähdään tällaista kavalkadia maailman huippupelaajia, joten tilaisuuteen kannattaa ehdottomasti tarttua. Vaan entäpä vedonlyöntivihjeet?

Vaikka Argentiinan vire on ollut järkyttävän huono, voi suuren syyn tästä laittaa loukkaantumisten ja pelikieltojen kontolle. Tänään mukana ovat sekä Aguero että Messi, samoin Mascherano, Biglia, Banega ja Di Maria. Joukkue marssittaa kentälle parhaimmistonsa, ja nimilista vetää helposti vertoja Brasilian vastaavalle. Emme lähde ennustamaan ottelun voittajaa, sillä pitkävedon kertoimet on mielestämme asetettu melko lailla kohdalleen. Sen sijaan lyömme vetoa markkinoita vastaan siinä, että tänään nähdään maalirikas ottelu. Tulosvetoon voi kokeilla suurinumeroisia tasureita tai voittoja hyvillä kertoimilla – itse panostamme yli 2,5 maaliin kertoimella 2.25 ja panoksella 6 / 10 yksikköä. Nautinnollista etelä-amerikkalaista futisiltaa kaikillle!