Veikkauskioski

NHL-vedonlyönti: Miten käy illan suomalaisottelussa?

nhl_veikkausvihjeet

NHL-kausi 2016 – 2017 on jo hyvässä vauhdissa, sillä runkosarjassa on ehditty pelata jo lähestulkoon 15 ottelua hieman joukkueesta riippuen. Samalla sarjan suosikit vedonlyöntikertoimien suhteen ovat alkaneet hiljalleen muodostua. Tokihan mestaruuskamppailuun on vielä matkaa, mutta alkukauden esitykset antavat kuitenkin aina tärkeää tietoa joukkueiden todellisista voimasuhteista, joita on lähinnä kyetty arvuuttelemaan off-seasonilla. Nyt suosikkeina NHL:n voittajiksi kaudella 2016 – 2017 ovat viime kauden mestari Pittsburgh Penguins ja Washington Capitals kertoimella 12.00, perässään Montreal, Tampa Bay ja Chicago kertoimella 13.00.

Tänä iltana emme kuitenkaan vielä suuntaa katsetta Stanley Cupiin, sillä luvassa on huippumielenkiintoinen peli suomalaisnäkökulmasta tarkasteltuna. Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen tähdittämä Carolina Hurricanes isännöi nimittäin Sami Vatasen Anaheim Ducksia kello 02.00 Suomen aikaa pelattavassa ottelussa. Lue ennakkomme ja vedonlyöntivihjeemme illan suomalaispeliin alta.

Hurricanes jumbona, Ducks taistelee kärkisijoista

Carolina Hurricanes on ollut yksi tämän NHL-kauden suurimmista pettymyksistä, ja valitettavasti suurten pettymysten joukkoon voi tässä vaiheessa laskea myös suomalaisen Teuvo Teräväisen. Toinen Carolinan suomalaispelaajista, Sebastian Aho, on sen sijaan pelannut muuhun joukkueeseen verrattuna oikein hyvän alkukauden. Hurricanes on hävinnyt peräti 75-prosenttia pelaamistaan runkosarjaotteluista, eikä mikään viittaa tahdin muuttumiseen tämän yön ottelussakaan. pitkaveto_nhl_2016Omiin menee aivan liikaa maaleja illasta toiseen, eikä edes Jeff Skinnerin hyvä vire hyökkäyspäässä tunnu riittävän pisteisiin, kun omissa soi keskimäärin yli kolme kertaa per peli.

Anaheim Ducks on vahvasti mukana jopa Pacific-divisioonan voittotaistelussa. Ducksin kerroin divisioonan voittoon on tällä hetkellä 5.00, joka on kolmanneksi paras juuri nyt. Anaheimin ankkalauma aloitti kauden järkyttävän huonosti, ja neljän ensimmäisen pelin jälkeen tilillä oli yhtä monta tappiota. Nyt tahti on kuitenkin kääntynyt, eikä Ducks ole hävinnyt kahdesti peräkkäin sen jälkeen.

Pitkävetovihjeet otteluun Carolina Hurricanes – Anaheim Ducks

Pitkävetovihjeemme otteluun Carolina Hurricanes – Anaheim Ducks on panostaa Sami Vatasen edustamaan vierasjoukkueeseen. Suuriin maalijuhliin emme usko, mutta Ducks on yksinkertaisesti rutinoituneempi ja tasaisempi joukkue kuin Hurricanes. Kotijoukkueen leirissä alkaa sitä paitsi olla varmasti jo hieman kireä ilmapiiri, kun voittoja ei tunnu tulevan millään. Tänään tahti ei käänny. Ducks maistuu pitkävedon kertoimella 2.40 ja keskisuurella panoksella. 4 / 10 panosyksikköä tähän.