Veikkauskioski

Kiinnostaako tennisvedonlyönti? Näillä vinkeillä voitat enemmän

tennisvedonlyonti

Tennis on yksi mielenkiintoisimmista vedonlyöntikohteista – varsinkin, mikäli olet live-vedonlyönnin ystävä. Laji sopii live-vetoihin todella hyvin siksi, että siinä pidetään pieniä taukoja jatkuvasti, jolloin kertoimenlaskijoilla on mahdollisuus heittää uudet tärpit kehiin. Vedonlyönti live-tenniksestä voi olla todella tuottoisaa, jos seuraat ottelua tarkasti ja ymmärrät lajin päälle.

Toki tennisvedonlyönti ei ole pelkkää live-pelaamista, vaan hyviä kohteita pitkävetoon on tarjolla ennen otteluita – voittajavetoon taas puolestaan ennen turnauksia. Lue alta perusvinkkimme tennisvedonlyöntiin, jotta pääset alkuun mahdollisimman voitokkaasti.

Tennisvedonlyönnin kolme tärkeää pointtia

Tennisvedonlyönti tarjoaa monenlaisia haasteita, sillä esimerkiksi tilastojen tutkiminen on tässä lajissa tarkkaa hommaa. Huomioon otettavia asioita on lukuisia, ja pienikin virhe voi johtaan huonon pelipäätöksen tekemiseen. Nostimme esiin kolme mielestämme tärkeintä vedonlyönnin kannalta kolme tärkeintä pointtia tenniksessä.

Yksilölajissa pienet asiat ratkaisevat

Koska tennis on yksilölaji, on erittäin tärkeää pysyä ajan tasalla siitä, missä kunnossa pelaaja on juuri nyt. Onko hänellä mahdollisesti ollut loukkaantumisia? Millaiset ovat hänen tuloksensa edellisistä turnauksista? Onko kaikki kunnossa kentän ulkopuolella?

Seuraa uutislähteitä tarkasti tai käy ainakin googlaamassa viimeisimmät uutiset ottelun pelaajista, ennen kuin tartut suinpäin mehukkaalta vaikuttavaan turnaukseen. Pienet asiat ratkaisevat tenniksessä paljon, paljon enemmän kuin vaikkapa jalkapallossa. Jos yksi futisjoukkueen pelaajista on puolikuntoinen, ei se vielä ole katastrofi. Heikossa vireessä oleva tennispelaaja ei sen sijaan kaksinpelissä saa mitään anteeksi.

Eri alustat sopivat eri pelaajille

tennis_vetovihjeetJos olet uusi tennisvedonlyöjä, etkä tunne lajia vielä kovin hyvin, saattaa alustan merkitys helposti unohtua. Tenniksessä pelialusta on valtavan tärkeä. Osa turnauksista pelataan massakentillä, osa taas kovalla kentällä tai ruoholla. Jokaiselle alustalle on olemassa omat spesialistinsa, pelaajat jotka parantavat otteitaan esimerkiksi ruoholla pelatessaan. Tämän kaltainen pelaaja on hyvä pelivihje esimerkiksi Wimbledonin tennisturnaukseen, joka on yksi suurimmista ruoholla käytävistä turnauksista.

Alusta voi olla merkittävä tekijä myös silloin, kun pelaajan viimeaikaiset otteet ovat olleet tavallista huonompia, mutta hän pääsee seuraavassa turnauksessa takaisin “omalle” alustalleen. Tuolloin itseluottamus saattaa palata normaalille tasolle hetkessä, ja sinä voit nauttia ylikertoimista, jos olet ajoissa liikkeellä vetojesi kanssa.

Lue tilastoja tarkkaakin tarkemmin

Mikäli olet kokenut vedonlyöjä, tutustut varmasti lähes poikkeuksetta tilastoihin ennen vetojesi lyömistä. Tennisvedonlyönnissä tilastoilla on tärkeä rooli, mutta ne kannattaa tavata tämän lajin kohdalla tarkkaakin tarkemmin. Koska ottelut käydään kahden pelaajan välillä, ovat näiden pelaajien keskinäiset tilastot vähintään yhtä tärkeitä kuin molempien historialliset tilastot. Muista myös huomioida, millä alustalla tilastoidut pelit on pelattu.

Fiksu tennisvedonlyöjä tekee tilastoista yhteenvedon ennen vedonlyöntiä, muttei seuraa niiden antamaa viestiä orjallisesti. Pelien seuraaminen on tenniksessä tilastoanalysointia parempi tapa pysyä kärryillä siitä, miten pelaajat pelaavat ja kuka on kunnossa juuri nyt.