Veikkauskioski

CHL ja ilmaisveto aloittavat lätkäkauden

chl_vedonlyönti_2017

Pitkä kuuma kesä ei ollut niin kuuma, mutta lätkästä on ollut taukoa. Nyt on kuitenkin aika teroittaa luistimet, sillä kausi käynnistyy tänään CHL:n merkeissä. Veikkauskioski on ollut kesäkaudenkin valppaana, ja kalasti heti esiin NordicBetin mukavan CHL-tarjouksen, jonka saa sivuston perusvedonlyöntibonuksen päälle. Perinteinen ja suomalaisten parissa suositun vedonlyöntisivuston CHL-yhteistyö jatkuu tänäkin vuonna, ja me hyödymme siitä ilmaisvedolla. Tarjous on helppo lunastaa, lyöt vain syyskuun alkuun mennessä ainakin 1,50 kertoimen CHL-vedon, niin saat kymmenen euron ilmaisvedon myöskin CHL:n.

Täysi höyry jäällä – miten suomalaiset joukkueet pärjäävät?

chl_2017_2018CHL käynnistyy tänään yhdeksällä ottelulla. SM liigan joukkueita jäällä nähdään kaksi: TPS sekä KalPa. Turkulaiset matkustavat Tsekkeihin viime kaudella hopeaa Kometa Brnolle hävinneen Mountfield HK:n vieraiksi. TPS on voittajasuosikki kertoimella 2,19, kun taas Mountfieldille NordicBet tarjoaa kerrointa 2,80. TPS voitti kaksi viimeistä vieraspeliään ainakin kahden maalin erolla, kun taas Mountfieldillä on seitsemän kotivoittoa kymmenestä, tosin viimeisimmät menneet jatkoajalle.

Suomen kamaralla kotijoukkue KalPa saa vastaansa IF Malmö Firehawksin. Kertoimet ovat tasaisia, mutta Malmö saa hitusen alemman kertoimen 2,34. Kauden vasta alkaessa on vaikea kerätä tarvittavia tietoja, mutta molemmat joukkueet ovat hävinneet enemmän kuin voittaneet viime kauden puolen peleistä, sekä elokuun otteluista.

CHL:n vetokohteet pitkävetolapulle

Vaikka joukkue hävisi kaksi viimeistä kotiotteluaan, Veikkauskioski uskoo TPS:n kahden voiton muuttuvan voittoputkeksi, joten se laitetaan lapulle. Tulos 3-1 antaa NordicBetillä kertoimen 29,00. Tasoitusvetojen kanssa puuhastelu nostaisi TPS:n kerrointa kolmosen tuntumaan. KalPalla on 4 ottelun tappioputki kotonaan, mutta Malmö on hävinnyt viisi viimeistä vieraspeliään. Silti vierastappio on parempi saavutus, kuin kotitappio. Lisäksi Malmö on saanut tehtyä maaleja vieraissa, kun taas KalPan maalihanat eivät ole auenneet edes kotiyleisön edessä. Tästä tulee vähämaalinen ottelu, jonka vierasjoukkue voittaa. NordicBet tarjoaa vetokohdetta, jossa vierasjoukkue voittaa yhden maalin erolla, kertoimella 6,10. Tuo tuntuu oivalliselta kohteelta etenkin, kun tarjolla on riskittömiä vetoja.

CHL jatkuu huomenna seitsemällä ottelulla. Suomen Liiga-joukkueista jäällä nähdään IFK sekä JYP. Veikkauskioski seuraa silmä kovana näitä CHL:n otteluita, sillä ne antavat arvokasta tietoa joukkueiden kunnosta pian käynnistyvää SM-liigaa silmällä pitäen.