Veikkauskioski

Valioliigassa Lontoon derby – lue vihjeet otteluun Tottenham – Chelsea

valioliiga_vihjeet

Valioliiga lähti käyntiin todella mielenkiintoisissa merkeissä, ja lisää hyvää on luvassa tänä viikonloppuna. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu on ehdottomasti Tottenhamin ja Chelsean kohtaaminen, jossa kotijoukkue Tottenham on nostettu suursuosikiksi. Onko Tottenhamista ottamaan niskalenkki hallitsevasta mestarista heti alkuunsa, vai nouseeko Antonio Conten miehistö tasolleen ensimmäisen ottelun katastrofin jälkeen? Lue vihjeet otteluun Tottenham – Chelsea!

Ennakko Lontoon derbyyn 20.8.

Ensimmäisellä kierroksella nähtiin melkoinen suuryllätys, kun Chelsea hävisi Stamford Bridgellä Burnleytä vastaan 2-3. Juuri huonompaa sarja-avausta ei olisi voinut kuvitella, kun mukaan lisätään vielä se, että Chelsea menetti kaksi pelaajaa derbystä pelikieltojen takia: Gary Cahill ja Cesc Fabregas eivät tässä ottelussa pelaa.

Hyviäkin uutisia Chelsea-leiristä tosin saatiin, sillä Moses tekee paluun kokoonpanoon pelikieltonsa jälkeen. Ohut ja kokeileva Chelsea-kokoonpano nähdään kuitenkin sunnuntaina takuuvarmasti. Contella riittää pohdittavaa, ja varmaa lienee lähinnä se, että paljon lepää avausottelussa kertaalleen onnistuneen Alvaro Moratan harteilla.

Tottenham avasi kautensa vaikealla vierasottelulla sarjanousija Newcastlea vastaan. Joukkue pelasi tasapainoisen avausottelun, iski kaksi tarvittavaa maalia ja piti oman päänsä puhtaana. Loppulukemat 0-2 olivat oikeutetut, vaikkei Tottenham mitään huikaisevaa esittänytkään. Ei vaikka pääsi pelaamaan lähes koko toisen jakson miehen ylivoimalla.

Tottenhamilta odotetaan tällä kaudella paljon, mutta pieni varjo joukkueen yllä silti liihottaa. Kotiotteluissa Spurs joutuu nimittäin täksi kaudeksi evakkoon, ja evakkostadion on valitettavasti Wembley. Valitettavasti siis Spursin kannalta, koska joukkue ei ole varsinaisesti loistanut Wembleyllä pelatuissa otteluissa – viime kauden viidestä ottelusta saldona oli vain 1 voitto.

Vedonlyöntivihjeet otteluun Tottenham – Chelsea

Kovakuntoinen Tottenham, sekasortoinen Chelsea ilman Fabregasia ja kokoonpano täynnä “ynnä muita” tai uusia tuttavuuksia… Kaikki puhuu siis Tottenhamin puolesta, eikö vain?

Ehkäpä ei kuitenkaan. Tottenhamin kovaan, korkeaan prässiin perustuva pelityyli ei ole omimmillaan suurilla stadioneilla – kuten juurikin Wembleyllä, joka on Valioliigan suurin otteluareena. Lisäksi Tottenhamilla alkaa jo olla hieman paineitakin. Joukkueelta odotetaan hyvän viime kauden jälkeen nousua kovimpaan mestaruustaistoon, joten voittoja näistä peleistä pitäisi napsia hyvällä prosentilla. Antonio Conte on kokenut kettu, joka osaa virittää joukkueensa taistelemaan heikon avausottelun jälkeen, ja penkiltä nousee avaukseen laatupelaajia, jotka himoitsevat näyttöpaikkaa.

Tottenhamin kotikerroin pitkävedossa on naurettavan alhainen – 2.10 – mutta Chelsean voitossa on sen sijaan jonkin verran potentiaalia. Ajattele asiaa näin: Tottenham – Chelsea “neutraalilla” kentällä, ja Chelsean voitosta tarjotaan 3.80? Pakkohan siihen on tarttua keskikokoisella panoksella, oli tilanne mikä hyvänsä.