Veikkauskioski

Veikkausliigan paras maalintekijä 2016 – lue vedonlyöntivihjeet

Veikkausliigakausi 2016 alkaa ensi viikon lauantaina, 2.4., jolloin pelataan kolmen ottelun kierros. Vedonlyönti Veikkausliigasta on ollut täydessä vauhdissa jo pitkään, ja nyt alkaa olla viimeinen hetki lyödä sisään kausivedot tulevalle kaudelle. Veikkauskioski analysoi parhaat pelikohteet Veikkausliigan maalintekijävetoon 2016. Tällä kaudella parhaan maalintekijän tittelistä kamppailee tasainen joukko kovia maalintekijöitä, ja joukosta löytyi muutamia maistuvia kertoimia.

Veikkausliigan paras maalintekijä 2016

veikkausliiga_vedonlyönti_2016Kertoimet Veikkausliigan parhaasta maalintekijästä 2016 on nyt julkaistu esimerkiksi suomalaisten vedonlyöjien suosimalla NordicBetillä. Kertoimien valossa ykkössuosikkina maalikuninkaaksi on tänä vuonna SJK:n Roope Riski, joka palauttaa panokset kertoimella 8.00.

Riski palasi Suomen kentille kesken viime kauden pelattuaan sitä ennen Norjassa, ja nyt mies aloittaa pitkästä aikaa ensimmäisen täyden kauden Veikkausliigassa. Riski on osoittanut kykynsä tehdä komeita maalimääriä Veikkausliigassa jo aiemmin, joten tehoja SJK:n ykköshyökkääjältä on varmasti odotettavissa.

Veikkauskioskin arvion mukaan kerroin 8.00 ei ole riittävän korkea Riskin pelaamiseen, vaikka hän lieneekin todennäköisin maalikuningas. Sama koskee RoPSin kärkipelaaja Aleksandr Kokkoa, jonka kerroin on 10.00.

Veikkauskioskin vedonlyöntivihjeet parhaasta maalintekijästä

veikkausliiga_morelosVeikkauskioski odottaa paljon Helsingin Jalkapalloklubin uudelta kolumbialaiskärjeltä Alfredo Morelosilta. Morelos on osoittanut vaarallisuutensa talven harjoitusotteluissa ja pelannut itsensä Klubi-fanien sydämiin nopeasti. Hän on myös tehnyt maaleja rangaistuspotkuista tasaiseen tahtiin, mikä on tietenkin hyvä merkki maalikuninkuusvetoja ajatellen.

Koska HJK ei odotuksista huolimatta hankkinut nimekästä ykköshyökkääjää (kertoimella 19.50 maalinkuninkuusvedossa mukana oleva Mikael Forssell ei enää sellainen ole), aloittaa Alfredo Morelos kauden joukkueen ykköshyökkääjänä. Jos Morelosin ja Klubin kausi lähtee hyvin käyntiin, on Morelos kertoimella 15.00 hyvä vihje Veikkausliigan parhaaksi maalintekijäksi 2016.

Yllättävätkö Inter ja Gnabouyou?

Toinen mielenkiintoinen vedonlyöntivihje Veikkausliigan maalikuninkaaksi on Interin ykköskärki Guy Gnabouyou. Ranskalaishyökkääjä on pelannut Veikkausliigassa jo useampia kausia ja roikkunut yleensä mukana maalintekijätilaston kärkisijoilla. Nyt Inter on saanut kasaan aiempia kausia vahvemman joukkueen, joka on Veikkauskioskin arvion mukaan yksi mahdollista yllättäjistä Veikkausliigakaudella 2016.

Menestyvässä joukkueessa on aina helpompi onnistua, ja Gnabouyou on osoittanut Morelosin tapaan talvikauden aikana, että ruuti on kuivaa. Kerroin 15.00 on kokeilemisen arvoinen, ja yhdistettynä vetoon Interin yllätysmestaruudesta se antaa hyvän pohjan, josta lähteä rakentamaan vedonlyöntiä myös yksittäisiin otteluihin Veikkausliigakauden aikana.

Lyö vetoa Veikkausliigan parhaasta maalintekijästä 2016 NordicBetillä